Алооо ... какво е това светотатство? Боза в Кръчмата?Ше я търсите бозичката в сладкарницата отсреща.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение... БУЗЪ.....- с нож можеш да я режеш....почти!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИзлях капачките във водата на кокошките и налях там БУЗЪ. Кокошките ся танцуват по двора и пеят либо либо даутю! Те тва дет си го налял не е БУЗЪ, а Бейлиссссс
Наздраве!!!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИма по една капачка и от двети питиета. От кое искаш!?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеtnm, остави ли ми от двете бутилки, да пийна едно за обяд?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧакай и аз да напиша .... УЖАСТ ....
Нема'а го позволиме
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе ... преустроиха я на бозаджийница
Нема'а го позволимеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКръчмата да не е почивАла от 29 насам ....?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАхъъъ, довлечи и тавата с баклавата, че да може позора да е пълен.
И някоя чалга пусни!!!
УжасТ!!!! Самоуправство!!!
Ще 'дигам контрареволюция......
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа !!!
Ама тихо, че да не чуе Колчо !!!
И някоя чалга пусни!!!
УжасТ!!!! Самоуправство!!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОтиваш да си купиш боза...нали ?
Ама тихо, че да не чуе Колчо !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТогаз излазям
Коментар
Коментар