If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кръчмата празна - само паяци, хлебарки и мишки щъкат из заведението. Забелязвам занижен санитарен контрол ...
Ся, как да си налея чаша вино в таз подтискаща абстановка!?
Кръчмата празна - само паяци, хлебарки и мишки щъкат из заведението. Забелязвам занижен санитарен контрол ...
Ся, как да си налея чаша вино в таз подтискаща абстановка!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Греъме, не се кахъри, инфото не е достатъчно! Виж, ако се интересува от футбол, литература и философия, и не е меркантилна, би било вече задължително да се издири
Ми тогава това с Фидосова как да го разбирВам?Достоверен източник ми донесе инфото за онова русото девойче а ти .... "Искрето от ГЕРБ"....Известно време нЕма да ти говоря.
Излезе инфо, че последния мандат депутатските кюфтета са се харчели доста спрямо предишния мандат. Не знам дали фидосова е замесана, но при тая статистика съмненията си остават
(Добър вечер пияндета )
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Ми тогава това с Фидосова как да го разбирВам?Достоверен източник ми донесе инфото за онова русото девойче а ти .... "Искрето от ГЕРБ"....Известно време нЕма да ти говоря.
Греъме, не се кахъри, инфото не е достатъчно! Виж, ако се интересува от футбол, литература и философия, и не е меркантилна, би било вече задължително да се издири
Вчера в Кръчмата е пребивавала таз девойка
Ако някой и знае номера да пише на лични.Моля.
Мога уверено да ти заявя, че си станал свидетел на Фата моргана.
Освен Искрето от ГЕРБ, никоя друга не се е вясвала. Нейният номер искаш ли го!?
Наздраве!
Мечо
Кви са тез снегурачки, къв е тоз вятър!? УжасТ! Щъркелите праят един заход, фиксират метеорологическа абстановка и пак фащат пътя за Египет. Коле, сипе нещо да се сгреем!
Упсарин
Манков, дали е фанал айдушките пътеки, или дърпа момите за плитките ???
Кви са тез снегурачки, къв е тоз вятър!? УжасТ! Щъркелите праят един заход, фиксират метеорологическа абстановка и пак фащат пътя за Египет.
Коле, сипе нещо да се сгреем!
Мечо
Коментар