Първоначално изпратено от diontio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Качественият алкохол премахва вредните следствия от психическото товарене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Качественият алкохол премахва вредните следствия от психическото товарене.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАйде де, айде де.
Качественият алкохол премахва вредните следствия от психическото товарене.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗдравейте пияници...!!!
Както си обядвах с биричката, ми съобщиха за една среща......Сега съм И на 2х50 уиски и ....ми се драйфа.......
Пиян съм като тесла и ще заключа вратата.....
ОФфффф.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТи наместо да отвори широко дверите, та като влезе някоя колежка тогаз да ги заключиш ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко не ти се работи 4-ти ден си сипваш голям ром.... два пъти.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Както си обядвах с биричката, ми съобщиха за една среща......Сега съм И на 2х50 уиски и ....ми се драйфа.......
ОФфффф.....
Ама така си е - някои хора като изпийте по две кока коли /от различни каси обаче/ и съвсем сбърквате последователността на действията сиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
ОФфффф.....Да не е 2x500? Щото от 1х500 на мен нищо ми няма. И жена ми не може позна че съм пил.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ОФфффф.....
Макар че... има един малко екзотичен бърбън дето е с бая силен ефект (и веселото е, че идва неусетно).... Единственият му недостатък е, че е скъп, ше го ева, и не става за провеждане на регулярни тестове
Last edited by DidoDinev; 13.06.2013, 15:09.
Коментар
Коментар