If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте пияници...!!!
Както си обядвах с биричката, ми съобщиха за една среща......Сега съм И на 2х50 уиски и ....ми се драйфа.......
Пиян съм като тесла и ще заключа вратата.....
ОФфффф.....
Знам един клуб "млад алкохолик". Ако те интересува знаеш къде да ме намериш.
Здравейте пияници...!!!
Както си обядвах с биричката, ми съобщиха за една среща......Сега съм И на 2х50 уиски и ....ми се драйфа.......
ОФфффф.....
Ти наместо да отвори широко дверите, та като влезе някоя колежка тогаз да ги заключиш ...
Ама така си е - някои хора като изпийте по две кока коли /от различни каси обаче/ и съвсем сбърквате последователността на действията си
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Здравейте пияници...!!!
ОФфффф.....
Как от 2x50 бе?! Да не е 2x500? Щото от 1х500 на мен нищо ми няма. И жена ми не може позна че съм пил.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Здравейте пияници...!!!
ОФфффф.....
Ти с 2 малки уискита и 1-2 бири се правиш на тесла ли? Икономична работа, така да се каже
Макар че... има един малко екзотичен бърбън дето е с бая силен ефект (и веселото е, че идва неусетно ).... Единственият му недостатък е, че е скъп, ше го ева, и не става за провеждане на регулярни тестове
Здравейте пияници...!!!
ОФфффф.....
Коментар