If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къ нема пропуснеш ?
туй биропровот бе !!! Сичко е секретно ... Мани ге тия ГСМ-та..
Сикретно, мдъъ! Обачи законите трябва да се спазват.
Вчера проверих - немое да ме лъжеш! Не си подавал заявление за инвестиционо намерение нито кат физическо лице /Колето/ нито кат юридическо /Кръчмата/.
Ся, биропровода преминава през територии по НАТУРА 2000. Това значи, че ти си разрушил хабитата на дъждовния червей, торния бръмбар, сляпото праси, на обикновения бук, цер, благун ... и разни други храсталаци и треволяци/дан на влизам в по-деликатни подробности/. Не почиташ Ювропейското законодателство /нашто го водят синхронизирано с техното/ - туй Закон за биологичното разнообразие, Закон за защитените територии, Закон за почвите, Закон за водите, Закон за чистотата на атмосферния въздух ги нямаш за нищо
Питам - са наказваме ли ил да ти дам № на банковата си сметка!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
ПрпуснАл съм.Сори.Тенк ю за черпенето тогава.Да не те видат политиците че ше сикат газ или петрол да прекарват.Зат'ва требва се пази в тайна.Само ние в Кръчмата да си знаеме.Че врагът не спи.
Къ нема пропуснеш ?
туй биропровот бе !!! Сичко е секретно ... Мани ге тия ГСМ-та..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Каков реферндо бе Бенжи ??? Ас го съградих със собствени срества за 100% лична ублага..
Сега, чисто човешки Ви черпя ...
Референдо, евро, мевро... глюпости...
ПрпуснАл съм.Сори.Тенк ю за черпенето тогава.Да не те видат политиците че ше сикат газ или петрол да прекарват.Зат'ва требва се пази в тайна.Само ние в Кръчмата да си знаеме.Че врагът не спи.
Може да се точи предпулагам? И викам да не се насрочва референду, кат Белене щото нема сми.101% ше сме за строителството на биропровода.С евросредства ако е ще е екстрЪ.
Каков реферндо бе Бенжи ??? Ас го съградих със собствени срества за 100% лична ублага..
Сега, чисто човешки Ви черпя ...
Референдо, евро, мевро... глюпости...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
В тая връзка откривам ново откронение ( до кръчмата ) на биропровода Мюнхен - София (по точно моя адрес)...
енжой !!!
Може да се точи предпулагам? И викам да не се насрочва референду, кат Белене щото нема сми.101% ше сме за строителството на биропровода.С евросредства ако е ще е екстрЪ.
Опаа ...
днес е светъл празник ... Не ме виждате у кръчмата, ама аз ви НАБЛЮДАВАМ ...
Внимателната само. Без глупави революцьонни полюциЙ...
налЕ ... ?
...
За празника..
Зная, че много от Вас няма да го оценят, но днес е ДЕН НА НЕМСКАТА БИРА !!!
Малиййй, по масите сай натрупал три пръста прах и пепел.
Ся, ако у Кръчмата влезне Ашурбанипал, мое да си извади стилуса и спокойно на издълбае връз тях некое клинописен текст
Наздраве!
Малиййй, по масите сай натрупал три пръста прах и пепел.
Ся, ако у Кръчмата влезне Ашурбанипал, мое да си извади стилуса и спокойно на издълбае връз тях некое клинописен текст
Наздраве!
Мечо
И аз така.Що не сме се засичАли ,,,,,не знам .... Наздраве с нещо хубаво
Бенджи, изключително образователна снимка. Пулвинта от напитките не съм ги виждала.
Мъ, понеже та знам, че си ценител вервам, че всичките са с високо качество.
Наздраве!
Мечо
Коментар