Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧе къде видяхте пък вие 3 букви разлика между жина и бира?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеИ само три букви вършат работа.
Ама т'ва последното "а" май трябва за по-сигурно и него, че дан' обърка работите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеЗнаете ли, че ако в думата "жена" се сменят четири букви се получава думата "бира"?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДнес успях да приключа една тежка процедура, от която се измъкнах с пресъхнало гърло и по този повод имам нужда от едно Бакарди.
Наздраве!
Дедо получи за пордния си рожден ден едно арманяче, но тук се присъединявам към ромчето. То вече идва време за джинчета, ама добре че е бирата, да компенсираме с количество!
Убав ден на сички пиьеници!И това ще мине ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Това наистина е част от живота на нас, старците!
Почивай в мир и рок, Пеци!И това ще мине ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение. Нека да се шашка, пък ние с теб ще си знаем, че става въпрос за пари
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВай, вай, завалията ... Тогаз сигур си болен, щом две питиета ти идват множко
Ти май с един куршум, два заека гръмна......
Аз ви казвам лека и спокойна....да не се напрягате много...
Коментар
�
Коментар