If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жената беше направила от модерните питки - като елхичка....Красиво...
Чупих от питката както повелява традицията за къщата, за нас и 4-5 парчета за КРЪЧМАТА.....Да се сбъдват мечтите....
Както би писал Мамуня....
Вземам семките, сядам на първия ред и гледам за раждането.....
Я е'но поздравче за всички, и най-вече за един отскорошен клиент на кръчмата, който без да го споменавам лично почти съм сигурен че ще разбере че е за него
Това поздравче май към мен отчасти адресирано. Де да можеше сега на топличко море нейде на Сейшелите, ама НЕ. Най-много из слънчевата планина. Айде, весели празници на целата Виртуална кръчма и да внимавате по празниците да не се увлечете, че да пропуснете част от тях. Щото и това се е случвало.
Я е'но поздравче за всички, и най-вече за един отскорошен клиент на кръчмата, който без да го споменавам лично почти съм сигурен че ще разбере че е за него
За малко да кажа наздраве, (отдавна не съм се вяствало) но зачетох коментари от началото на деня и разбрах че старият Бен е махмурлия. За да не го дразним, предлагам да не казваме наздраве.
Много хубави котета Бенджи, дори тези наедрелите, като че ли по-ми допадат )) (Черно-бялото е в по-добра форма)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Казанче от байер - каса /както му викат в моя хабитат/, радиоточка и буркан с оплетка - 8- 10 литра., за туршия. Сега се загледах.
Не, бе, чак пък цяло казанче, макар че и такава идея имаше. Само дърпалото там.... за спомен. Ами онова де стърчи отдолу нема го разпознаеш, щом си градско чедо. То и аз такова, та реших да експонирам некой нещица от миналото на имота. Малко по-вляво едно седало стърчи с магична сила, да не обяснявам откъде извадено.
Коментар