If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм за твойто . 4i40 s тия декари , май ни мамида ходим да копаем
Бях разкрит....( пак няма да се яде агнешко...)
пп Шъ ма извините, но пак пих чаша червено вино и съм весел.....та ще ви разкажа ..
Преди 3-4 г дадох на един познат малко пари на заем....За 3 месеца....
Викам му споко - лихва не ща, но ще дойдеш на вилата , че имам работа покрай едни пътеки...Ще поработим на теферич, ще изядем едно печено пиле, ще изпием по литър бира и ще се приберем...Ще работиш по-малко от мен.....
Към 16 часа, колегата беше забелил очи, седеше на един пън и гледаше жално.....
Аз си доработвах....
Като се прибирахме само промърмори...
" Ще ти искам пак заем, но ако може да ми сложиш една лихва..."
hahaha....
Не случих на зеленчукопроизводителка....
От 3 г, 6 м и 12 дни не е стъпвала.....
пп Не четеш какво пиша - спокоен ( к)рай....
Сериозно си я закъсал. Щом не идва, с подозрение ще е към всяка твоя самоотлъчка: "Тоя моя не ми се верва само за едното копане да ме изоставя на старата гвардия от площада." Жените особено мнителни. Добре че не те кара всеки път се връщаш с уловена къртица, да удостовериш, че си бил по прекопни дейности.
След Родината, най-обичам........вилата в див, безлюден и спокоен край...
Шегичка...
Една стара къща с 2 дкр двор, дето ми взема здравето от бачкане....с кефффф....
Тема за ежеседмично цупене от страна на жената и т.н....Но и сдобряването не е за изпускане ( на моята възраст ...)
Пих чаша вино и съм весел....
Чичо нещо не се изрази ясно ...... та викам да не правите некакъв маскен бал и да требва рокли да обличаме .... За дамите ясно.Колкото по-малки роклите толкова по-добре.А черни ли червени ли - се тая.
Аз отказвам да нахлузя рокля и на тоз купон!!!
Три банкета, един коктейл ... още две събития ми предстоят. Преизпълних си плана откъм роклите и високите токчета за 2015 година
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Това наистина диво. 2 декара!? Тя жена ти се спрасква от копане, докато си гледаш кефа, затова се цупи. Ама, кат си си взимал гражданка. И аз се изкушавах на див и безлюден, ама трябваше и за останалите да е лесно, та съм покрай пътя. Няма я тишината.
hahaha....
Не случих на зеленчукопроизводителка....
Шегичка...
Тема за ежеседмично цупене от страна на жената и т.н....Но и сдобряването не е за изпускане ( на моята възраст ...)
Наздраве !
Това наистина диво. 2 декара!? Тя жена ти се спрасква от копане, докато си гледаш кефа, затова се цупи. Ама, кат си си взимал гражданка. И аз се изкушавах на див и безлюден, ама трябваше и за останалите да е лесно, та съм покрай пътя. Няма я тишината.
Шегичка...
Щъ има!
Trakatrak' цепи дърва за скарата, Колето гласи мръвите, Lelq прави салата и избира музиката, Kev сипва червено вино в каните, 4i40 пълни ботилките с джинджифилова ракия, Мамун шъ донесе бананЕ ...
Ний с Бенджи ще изядем и изпием квото е нагласила клиентелата на Кръчмата и ще уважим музикалния фон, дето го прави Lelq с един танц.
П.П. Забрайх шотландеца. Той ще прави няква програма, тип вариете
Ама, недейте с тая скара, бе, като кучето на Павлов съм. Другиден ми е втория ден , де постя в годината. Приготвям се духовно и физически за него, а вие вече сте го подкарали на голема скара. Изтърпете още два-три деня. Сега едни сърчица ме чакат във фурната. Те нали минават за по-постно?
Добър ден! Някои добре са се почерпили снощи - евала!
Аз преди малко се връщам от обиколка из няколко села - служебна, идилия -тихо,спокойно и слънчево
Сега е време за е'на бира - в случая Амстел, и за известно откъсване от реалността...
П.П. Виното е на линия, а Металика имат и някоя друга балада
Коментар