IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Природата е горичката около твойта масичка уютна. Природният продукт е моята ракийка разредена (до 41 градуса спиртни) на ръбатата ми масичка слънчасала. По Нова година мисла там да посрещна късния обед на 1 януари с гости и съседи. Дано слънчице огрей.
    Начи ... първом ша употребяваме твоят природен продукт и после ще се дивим на Природата като усещане, дето аз ще я осигуря
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Другариии, другари ...... тежко е .....Стария Бен беше на коледно банкетче вчера .... надуха му главата с отровнозелена чалга ..... Сипете нещо подходящо .... И Колчо, молим те брат, цъкни ВЕФ-а на некоя жица .......
      Съкровище, добре разбирам как се чувствуваш. И мен ме излъгаха миналия четвъртък, че след банкета отиваме на дискотека.
      Да, ама не било дискотека, а чалготека. В потрес изпаднах, напреки изпитото на банкета мерло Старосел. Пък като взеха да фъргат салфетки по дансинга, тихо и кротко дигнах платната и с достойнство се изнесох от заведението.
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Бенжей,
        ТУКА, на обекта, в тоз ХРАМ на храната и алкохолът, чалгА НЯМА ДА ИМА НИКОГА !!!

Чорба ти требе на теб !!!
        ВРЕЛА чорба !!!
        (бирата е като опция...)
        Зат'ва запросих некоя жица яка .... чорба не щъ .... нещо май към нооогу силно кафе .... навъвпример ..
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Добрутро
          Мойта шкембе чорба с много люто.
          И една биричка
          Е кЪ ???
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Уфф, найш как мразя да чертая.
            Пък и се нуждая от малко пояснение - кое в случая е Природата и кое природния продукт!?
            Наздраве!
            Природата е горичката около твойта масичка уютна. Природният продукт е моята ракийка разредена (до 41 градуса спиртни) на ръбатата ми масичка слънчасала. По Нова година мисла там да посрещна късния обед на 1 януари с гости и съседи. Дано слънчице огрей.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Другариии, другари ...... тежко е .....Стария Бен беше на коледно банкетче вчера .... надуха му главата с отровнозелена чалга ..... Сипете нещо подходящо .... И Колчо, молим те брат, цъкни ВЕФ-а на некоя жица .......
              Бенжей,
              ТУКА, на обекта, в тоз ХРАМ на храната и алкохолът, чалгА НЯМА ДА ИМА НИКОГА !!!

Чорба ти требе на теб !!!
              ВРЕЛА чорба !!!
              (бирата е като опция...)
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Другариии, другари ...... тежко е .....Стария Бен беше на коледно банкетче вчера .... надуха му главата с отровнозелена чалга ..... Сипете нещо подходящо .... И Колчо, молим те брат, цъкни ВЕФ-а на некоя жица .......
                Life won't wait for you.

Коментар

• Добрутро
                  Мойта шкембе чорба с много люто.
                  И една биричка

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    И яз имам "диво" и е само с 450 кв.м. двор,за сметка на туй пък е с две маси,една до друга
                    Hemilio, силно се надам тез 450 м2 да са засети с райграсТ и да имат подходяща поливна система.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

А, не, изглежда им голям разкрача за едно вземане накуп. Трябва степенуване и очертаване на приоритетите. Природата или природният продукт. кое ще е по-напред.
                      Уфф, найш как мразя да чертая.
                      Пък и се нуждая от малко пояснение - кое в случая е Природата и кое природния продукт!?
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• И яз имам "диво" и е само с 450 кв.м. двор,за сметка на туй пък е с две маси,една до друга
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Ша са коалираме. Две маси повече народ фащат.
                          А, не, изглежда им голям разкрача за едно вземане накуп. Трябва степенуване и очертаване на приоритетите. Природата или природният продукт. кое ще е по-напред.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Добър ден! Някои добре са се почерпили снощи - евала!
                            Аз преди малко се връщам от обиколка из няколко села - служебна, идилия -тихо,спокойно и слънчево
                            Сега е време за е'на бира - в случая Амстел, и за известно откъсване от реалността...

П.П. Виното е на линия, а Металика имат и някоя друга балада
                            Тая вечер ша го раздавам по-кротко
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                              Благодаря ! За твое здраве ! Признанието си го получила , пожелавам ти да сбъднеш и лична мечта ! А аз да се оплача - явно съм много търпелив и добронамерен човек , щом успявам да живея със себе си ! Седях и си мислех , как цяла година вгорчавах живота на партньорите ми и реших за празниците да им го подсладя с торти . И два дни една сладкарница не може да ми смогне .
                              А бе ... нещо не мога да оветрям от фчера. Тая вечер май само на торти и бяло вино ша я карам
                              Мечо

Коментар

При теб дървено, при мен каменно. Масите си ги мерим.
                                Ша са коалираме. Две маси повече народ фащат.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X