If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Природата е горичката около твойта масичка уютна. Природният продукт е моята ракийка разредена (до 41 градуса спиртни) на ръбатата ми масичка слънчасала. По Нова година мисла там да посрещна късния обед на 1 януари с гости и съседи. Дано слънчице огрей.
Начи ... първом ша употребяваме твоят природен продукт и после ще се дивим на Природата като усещане, дето аз ще я осигуря
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Другариии, другари ...... тежко е .....Стария Бен беше на коледно банкетче вчера .... надуха му главата с отровнозелена чалга ..... Сипете нещо подходящо .... И Колчо, молим те брат, цъкни ВЕФ-а на некоя жица .......
Съкровище, добре разбирам как се чувствуваш. И мен ме излъгаха миналия четвъртък, че след банкета отиваме на дискотека.
Да, ама не било дискотека, а чалготека. В потрес изпаднах, напреки изпитото на банкета мерло Старосел. Пък като взеха да фъргат салфетки по дансинга, тихо и кротко дигнах платната и с достойнство се изнесох от заведението.
Наздраве!
Мечо
Бенжей,
ТУКА, на обекта, в тоз ХРАМ на храната и алкохолът, чалгА НЯМА ДА ИМА НИКОГА !!!
Чорба ти требе на теб !!!
ВРЕЛА чорба !!!
(бирата е като опция...)
Зат'ва запросих некоя жица яка .... чорба не щъ .... нещо май към нооогу силно кафе .... навъвпример ..
Уфф, найш как мразя да чертая.
Пък и се нуждая от малко пояснение - кое в случая е Природата и кое природния продукт!?
Наздраве!
Природата е горичката около твойта масичка уютна. Природният продукт е моята ракийка разредена (до 41 градуса спиртни) на ръбатата ми масичка слънчасала. По Нова година мисла там да посрещна късния обед на 1 януари с гости и съседи. Дано слънчице огрей.
Другариии, другари ...... тежко е .....Стария Бен беше на коледно банкетче вчера .... надуха му главата с отровнозелена чалга ..... Сипете нещо подходящо .... И Колчо, молим те брат, цъкни ВЕФ-а на некоя жица .......
Бенжей,
ТУКА, на обекта, в тоз ХРАМ на храната и алкохолът, чалгА НЯМА ДА ИМА НИКОГА !!!
Чорба ти требе на теб !!!
ВРЕЛА чорба !!!
(бирата е като опция...)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
А, не, изглежда им голям разкрача за едно вземане накуп. Трябва степенуване и очертаване на приоритетите. Природата или природният продукт. кое ще е по-напред.
Уфф, найш как мразя да чертая.
Пък и се нуждая от малко пояснение - кое в случая е Природата и кое природния продукт!?
Наздраве!
Мечо
А, не, изглежда им голям разкрача за едно вземане накуп. Трябва степенуване и очертаване на приоритетите. Природата или природният продукт. кое ще е по-напред.
Добър ден! Някои добре са се почерпили снощи - евала!
Аз преди малко се връщам от обиколка из няколко села - служебна, идилия -тихо,спокойно и слънчево
Сега е време за е'на бира - в случая Амстел, и за известно откъсване от реалността...
П.П. Виното е на линия, а Металика имат и някоя друга балада
Тая вечер ша го раздавам по-кротко
Мечо
Благодаря ! За твое здраве ! Признанието си го получила , пожелавам ти да сбъднеш и лична мечта ! А аз да се оплача - явно съм много търпелив и добронамерен човек , щом успявам да живея със себе си ! Седях и си мислех , как цяла година вгорчавах живота на партньорите ми и реших за празниците да им го подсладя с торти .И два дни една сладкарница не може да ми смогне .
А бе ... нещо не мога да оветрям от фчера. Тая вечер май само на торти и бяло вино ша я карам
Мечо
Коментар