Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Замечтахте се ....аааа ???
Браво !
Виждам хубавини..Едно съоръжение ми се губи от погледа....
Не виждам трап....Изкопал съм една яма, има половин кубик, облицовал съм я с тухли от акумулираща печка и две здрави тенекии за покривало....
Прави се каквото ви сака душата в тавата и се опакова във фолио...
Пали се огън в трапа да гори поне 1.5 ч, като се слагат и по- дебели дърва за образуване не жар......Като не можеш да се доближиш на метър от дупката, махаш останалите дърва, обличаш противопожарни дрехии поставяш тавата в жарта.
Покриваш с двете тенекии и зариваш да не диша пущината...Да се мъчи и гине от жега...
за 5ч агне, шиле, коза ....сърна
за 4 ч телешко
за 3 ч свиня
Очаквам на лични кога ще се пали трапа....?
Малий, нещо огладнях......
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСамо бъркалки са. Съседът имаше голяма фурна за леб, ама я развали да разшири гаража. Увещавах го де не я, ама тя наистина голема, не е само за един гювеч. Надявам се да не разпознаеш всички прибори по снимките, щото ще се скъсаш от смех и ще ме скъсаш от бъзици. но към червения телефон имай респект. По него си говоря директно със старото време и неговите "вождове и учители народни". Ай, та почерпя едно голо винце, засега.. Едва ли ще позная голяма част от интериора
.
Бъркалките съм ги виждала у Чужденеция, където съм снаха.
Благодаря за виното!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqНаздраве ! https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобро утро ! https://www.youtube.com/watch?v=gEPmA3USJdILife won't wait for you.
Коментар
-
Добро утро !
Замечтахте се ....аааа ???
Браво !
Виждам хубавини..Едно съоръжение ми се губи от погледа....
Не виждам трап....Изкопал съм една яма, има половин кубик, облицовал съм я с тухли от акумулираща печка и две здрави тенекии за покривало....
Прави се каквото ви сака душата в тавата и се опакова във фолио...
Пали се огън в трапа да гори поне 1.5 ч, като се слагат и по- дебели дърва за образуване не жар......Като не можеш да се доближиш на метър от дупката, махаш останалите дърва, обличаш противопожарни дрехии поставяш тавата в жарта.
Покриваш с двете тенекии и зариваш да не диша пущината...Да се мъчи и гине от жега...
за 5ч агне, шиле, коза ....сърна
за 4 ч телешко
за 3 ч свиня
Очаквам на лични кога ще се пали трапа....?
Малий, нещо огладнях......
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКъде е пещта? На една от снимките май се вижда фурнаджийска лопата. И бъркалки за сапун и лютеница.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНачи ... първом ша употребяваме твоят природен продукт и после ще се дивим на Природата като усещане, дето аз ще я осигуря
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеГолеми компании събираш явно. То и по моя двор още масички цъкат като трапези със закъснител. Така като броя, пет броя. Е само тук вътре са три.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИ яз имам "диво" и е само с 450 кв.м. двор,за сметка на туй пък е с две маси,една до друга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро
Мойта шкембе чорба с много люто.
И една биричка
Какво ще ни почерпиш на 27.12.2015 година?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗат'ва запросих некоя жица яка .... чорба не щъ .... нещо май към нооогу силно кафе .... навъвпример ..Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар