Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПокажи ми го тоя дето ше ни накара да сложиме рокли .... сАмо ми го пОкажи ....
Това за дАмите бе..
Ти, къде се рЪгаш... ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПокажи ми го тоя дето ше ни накара да сложиме рокли .... сАмо ми го пОкажи ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТц, няма да стане....Като чета по-надолу, тва са танга, високи токчета, малки черни рокли.....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Имам предложение ..
Може ли това мероприятие да го организираме в "дивото".... ?
Тц, няма да стане....Като чета по-надолу, тва са танга, високи токчета, малки черни рокли.....
Наздраве !
П.П. Идеята за "дивото" никак не е лоша.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКъмината бумти...
цепенИциете пращАт ...
Скарата интензивно нагАря...
От сабаале съм замариновал едни пържолки...
.. приседнал в кьошето, отварям морно хладна бирка ... за размисъл и духовно прочистване...
Обед Иде...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКолчо, като казА сакралната дума обед .... к'во ше се яде ....
След банкети, не ти се ядяло.....
Бла...бла.....
Умирам от глад !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДано не пусне някво танго, че още не съм "изчистила" движениятаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБаш ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар