IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Аааа, не мое да ми вминяваш чуството за вина! Ми то докат си оправя разните му там фризури, педикюри, маникюри и гримюри ... станало 08:04. Те това е отговора
    Лелеее, оттеглям си глупостите, забраих че дамите не минавате сам с едно плисване на муцуната! Напрао имаш едно големо: извинение, ромче, букетче и квото ти душа иска.
    Сега е петък - тука в реалността се мърлявиме с Джони, но това изровиха изподна шкафовете!
    Убав уйкенд!
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
      Стисках, стисках ама съм ееееей толкУс ядосана, уморена и крива - тоо изпит беше изключително гаден

Гладна съм! Какво предлагате?
      -Каквото пожелаеш

Няма да се притесняваш за някакъв си изпит

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Вече е късен следобяд а още няма приети от алкохолно отравяне кампанията ми е ефективна и показва големи резултати
        Стисках, стисках ама съм ееееей толкУс ядосана, уморена и крива - тоо изпит беше изключително гаден

Гладна съм! Какво предлагате?
        Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Вече е късен следобяд а още няма приети от алкохолно отравяне кампанията ми е ефективна и показва големи резултати

Коментар

• Ром..., Бакарди..., двоен! Лемон не ща!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
              Добре де, Тънъмънче, от 8 и 04 си отворила кръчмата. Може ли такова нещо, немате ли дисциплина, на това ли са ви учили родителите, в училище!!!
              Как може да е затворено от 6 до 8.04? Питам аз и отговор не ща.
              Хайде за всички по едно ирландско, с по-малко кафе, че е петък, разбииш ли...
              Аааа, не мое да ми вминяваш чуството за вина! Ми то докат си оправя разните му там фризури, педикюри, маникюри и гримюри ... станало 08:04. Те това е отговора
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Айде сИпете нещо за начало на деня.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова
                  Като ти казвам, че имам - имам! Имам година и нещо стаж в една от тези две категории
                  Е добре де, но даже и да имаш в ППФ /миньори, летци, химии и други гадости/, не можеш да изтеглиш нищо. Ще си стои до осигурително събитие, освен ако няма някакъв начин за прехвърляне в УПФ. Но според мен няма такова. Няма го и начина да продължават да ти удържат за ППФ, ако не работиш 1 или 2 категория труд.
                  Вземи си един ПИК от данъчните и си виж онлайн какви вноски са ти правени

Коментар

• Това кръчма ли е или какво? Защо никой не пиЙ
                    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова
                      имаХ преди и не само те имат Сега въпросът е следният как да закрия партидата там и да си взема паричките, защото не искам да отиват на "хиляда" места
                      Май и на двечките ви е каша Не може да имаш ППФ. ППФ е за работещите 1-ва и 2-ра категория труд. По всяка вероятност имаш ДПФ. Доброволен пенсионен фонд. Всички пенсионни компании поддържат и такива. Там внасянето е доброволно, но отново е два вида. Единият вид - внасяш си сама, тогава можеш да ги теглиш по всяко време. Вторият вид - внася ти работодател, от тези убавите работодатели, добрите...... Тези можеш да ги теглиш само при осигурително събитие Демек като в УПФ-то, но не задължителни, а по желание на работодателя.

Коментар

А именно и аз това обясянвам, понеже навремето се осигурявах на три места, като последното беше професионален фонд. Между другото не съм изчистила този въпрос, защото смятах че нямам партида повече там, а сега се оказва че имам и явно ми теглят някакви пари Ще реша този проблем да видим как...но първо другите. После как да не се вайка човек с толкова неща, кое по-напред

НОИ, УПФ и ППФ - хем сега ще уча осигурително право, но това се знае от всеки човек, който работи така мисля...

И ми говорят, че имало само едно и към НОИ нищо не отивало неее просто нямам думи
                        Няма как да имаш в ППФ Пък човек знае ли, мое да си миньорка или стЬОардеска

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Не говорим само за справянето. Аз също се справях брилянтно, но някъде между бачкането и ученето ми се губят едни години, наречени "Студентски живот". Не че съжалявам, но.....
                          Уф, излязох да изпуша една цигара ебаси студа е навън
                          Едно малко коняче за сгряване
                          parlami ) Laura Pausini - Parlami - http://www.youtube.com/watch?v=oXblXBvpyLM
                          Last edited by фръцла ежкова; 22.02.2013, 11:48.
                          Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Добре де, Тънъмънче, от 8 и 04 си отворила кръчмата. Може ли такова нещо, немате ли дисциплина, на това ли са ви учили родителите, в училище!!!
                            Как може да е затворено от 6 до 8.04? Питам аз и отговор не ща.
                            Хайде за всички по едно ирландско, с по-малко кафе, че е петък, разбииш ли...
                            И това ще мине ...

Коментар

• Last edited by фръцла ежкова; 22.02.2013, 11:48.

Коментар

Наивник няма как иначе, едното следване носи приходи повече, за да може да се плаща другото, което ми е на сърце Пък и да си призная се справям много по-добре от колеги, които си висят по цял ден на лекции и накрая пак не знаят нищо
                                Не говорим само за справянето. Аз също се справях брилянтно, но някъде между бачкането и ученето ми се губят едни години, наречени "Студентски живот". Не че съжалявам, но.....
                                Уф, излязох да изпуша една цигара ебаси студа е навън
                                Едно малко коняче за сгряване

Коментар

Working...
                                X