IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    До никъде няма да я докараш така Ама кво да се прави, като се замисля, навремето аз се ожених в обедната почивка
    Наивник няма как иначе, едното следване носи приходи повече, за да може да се плаща другото, което ми е на сърце Пък и да си призная се справям много по-добре от колеги, които си висят по цял ден на лекции и накрая пак не знаят нищо
    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• П.п. А инак с осигуряването 3 са осигуряванията. Задължителен НоЙ, допълнително задължително /УПФ/ и Доброволно което не е задължително

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
        На обяд имам изпит (ще бягам в обедната почивка да го взимам, добре че го сложиха по това време...) Дано ми го дадат
        До никъде няма да я докараш така Ама кво да се прави, като се замисля, навремето аз се ожених в обедната почивка

Коментар

• Last edited by фръцла ежкова; 22.02.2013, 11:48.
          Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Ни мой тъй, малките сметки аз ги плащам !!!
            Ся я втасахми. Наложително е да търсим трети, дет ща плаща големити сметки
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Личи си!
              Да изпием по едно кайве. Нека мойто ирланско, твойто - какво ти ти сърце иска Но днес аз ще развържа кесията.
              Ни мой тъй, малките сметки аз ги плащам !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                На маса съм патриотин !!!

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=6YOKxKFAgrw
                Личи си!
                Да изпием по едно кайве. Нека мойто ирланско, твойто - какво ти ти сърце иска Но днес аз ще развържа кесията.
                Мечо

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ec0Hxc5rPsI
                  tnm

Коментар

• На маса съм патриотин !!!

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=6YOKxKFAgrw
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                      Ужасно отново са се появили любители на чашката порока е до гроб кампанията ми против алкохолизма продължава
                      Айди сига, не са разстройвай! Сипи си една чашка, за да преглътнеш поражението по-лесно.

Наздраве на пиещите!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                        Ужасно отново са се появили любители на чашката порока е до гроб кампанията ми против алкохолизма продължава
                        Никакъв алкохолизъм!!!
                        Само кротко пиенье, апване, ....,..... ей тъй на....
                        Гледам мачле по талавизора и не се алкохолизирам. Чесно.
                        И това ще мине ...

Коментар

• Ужасно отново са се появили любители на чашката порока е до гроб кампанията ми против алкохолизма продължава

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            А аз продължавам да се чудя, откъде идва водата на вятърната мелница.....

За жалост нямам време да се включвам в темите и ми е гадно как се кефите без мене....
                            И си поркате и хапвате и за псалм 129 си хортувате....

Днес бягайки по задачи се сблъсках с едно красиво дете в един сутерен....
                            Извинете г-не, ми каза усмихната тя....
                            Нищо , фръцле, пак заповядай......и отговорих -...
                            За част от секундата се намуси, а после се засмя.....
                            Това нашата Фръцла ли бре ???
                            tnm

Коментар

• Нямаше да е лошо некви ядки да има, с фафли ще го ям

Коментар

• Кръчмата отново е празна след професионалната ми терапия вече никой не посещава това място на порока добре свършена работа от моя страна

Коментар

Working...
                                X