If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като ти казвам, че имам - имам! Имам година и нещо стаж в една от тези две категории
Е добре де, но даже и да имаш в ППФ /миньори, летци, химии и други гадости/, не можеш да изтеглиш нищо. Ще си стои до осигурително събитие, освен ако няма някакъв начин за прехвърляне в УПФ. Но според мен няма такова. Няма го и начина да продължават да ти удържат за ППФ, ако не работиш 1 или 2 категория труд.
Вземи си един ПИК от данъчните и си виж онлайн какви вноски са ти правени
имаХ преди и не само те имат Сега въпросът е следният как да закрия партидата там и да си взема паричките, защото не искам да отиват на "хиляда" места
Май и на двечките ви е каша Не може да имаш ППФ. ППФ е за работещите 1-ва и 2-ра категория труд. По всяка вероятност имаш ДПФ. Доброволен пенсионен фонд. Всички пенсионни компании поддържат и такива. Там внасянето е доброволно, но отново е два вида. Единият вид - внасяш си сама, тогава можеш да ги теглиш по всяко време. Вторият вид - внася ти работодател, от тези убавите работодатели, добрите...... Тези можеш да ги теглиш само при осигурително събитие Демек като в УПФ-то, но не задължителни, а по желание на работодателя.
А именно и аз това обясянвам, понеже навремето се осигурявах на три места, като последното беше професионален фонд. Между другото не съм изчистила този въпрос, защото смятах че нямам партида повече там, а сега се оказва че имам и явно ми теглят някакви пари Ще реша този проблем да видим как...но първо другите. После как да не се вайка човек с толкова неща, кое по-напред
НОИ, УПФ и ППФ - хем сега ще уча осигурително право, но това се знае от всеки човек, който работи така мисля...
И ми говорят, че имало само едно и към НОИ нищо не отивало неее просто нямам думи
Няма как да имаш в ППФ Пък човек знае ли, мое да си миньорка или стЬОардеска
Не говорим само за справянето. Аз също се справях брилянтно, но някъде между бачкането и ученето ми се губят едни години, наречени "Студентски живот". Не че съжалявам, но.....
Уф, излязох да изпуша една цигара ебаси студа е навън
Едно малко коняче за сгряване
Добре де, Тънъмънче, от 8 и 04 си отворила кръчмата. Може ли такова нещо, немате ли дисциплина, на това ли са ви учили родителите, в училище!!!
Как може да е затворено от 6 до 8.04? Питам аз и отговор не ща.
Хайде за всички по едно ирландско, с по-малко кафе, че е петък, разбииш ли...
Наивник няма как иначе, едното следване носи приходи повече, за да може да се плаща другото, което ми е на сърце Пък и да си призная се справям много по-добре от колеги, които си висят по цял ден на лекции и накрая пак не знаят нищо
Не говорим само за справянето. Аз също се справях брилянтно, но някъде между бачкането и ученето ми се губят едни години, наречени "Студентски живот". Не че съжалявам, но.....
Уф, излязох да изпуша една цигара ебаси студа е навън
Едно малко коняче за сгряване
До никъде няма да я докараш така Ама кво да се прави, като се замисля, навремето аз се ожених в обедната почивка
Наивник няма как иначе, едното следване носи приходи повече, за да може да се плаща другото, което ми е на сърце Пък и да си призная се справям много по-добре от колеги, които си висят по цял ден на лекции и накрая пак не знаят нищо
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар