IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Явно е имало подривна дейност. Вчера подрънквахте с оръжия, днес вече революция. Ама властта не спи

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      И РД си имаме в Кръчмата и пак никой не черпи
      Кой, кой...?

Наздраве !

Коментар

• И РД си имаме в Кръчмата и пак никой не черпи

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ходих да питам чичко Гугъл дали правилно съм изписала термина. След малко ще се довлече унуй мрънкало и ще вземе да ми прави корекции. Дамбата е крайбрежната алея на Албена. Свързва комплекса и Балчик.

Родата на по-едрата 1/3-та има вила в района и всяко лято се събираме там. Когато се окажем повечко, нашето домочадие наемаме някоя от съседните вили и купона започва да тече. Преди нямаше обхват ни за телефон ни за интернет - почивката беше пълноценна. Сега тая екстра вече я няма.

Когато съм там, аз имам навика всяка сутрин да ставам около 06:30 и да правя разходка на дебелото псе по дамбата. Не цялата, защото тя е около 8 км, а на част от нея - с отиване и връщане. Гледам да изпреваря силното слънце, което хич не ми действа добре на фенотипа

Наздраве!

П.П. И аз не знаех, че алеята се казва така. Мечо ми каза, след като веднъж споделих за дългите си ранобудни разходки.
          О, тези вили ги знам - половината нямаха вода, обаче имам чудесни спомени от една такава и гледката е перфектна! Това за дамба-та не го знаех, иначе съм я минавал, някога си, ама с колело, че ме мързеше пеша. Иначе тази година не сме ходили по нея - нямаше как да го направим с чаветата. Това с алеите е много добра идея и чужденците се кефят на такива неща - въобще има кинти в родното черноморие, въпреки нежеланието на част от префърцунените ни ерзац гражданя да ходят на него. Или може би точно заради тях - 50 евро са си 50 евро, както ми каза една маляка преди години, като си говорихме за национализма и македония-та
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Че какво ѝ беше на предишната?
            Позволих си да ти отговоря на лични,че трагедията голяма и не искам да развалям ( или оправям ) настроението на хората...

Коментар

• Добро утро! За седмицата незнам, но денят е чудесен

Коментар

Не знам какво е дамба - ще ме прощаваш Иначе да, бях в Албена-та - сега ще драсна един обзор и инвеститорската тема там. Кофти време имаше само в събота, когато валя до 17.30, ама в 18.00 пак ставаше за плаж. Валя и още 2 дни през нощта, но през деня беше перфектно време за плаж, а и водата беше около 25 градуса, така че идилия Нищо общо с потопите по останалите части на страната - абе морето си е море, дори и в соц Албена, нищо че виното в ол инклузива беше яко спиртосана есенция, ама с доброто мезе, дето го даваха, ставаше. Наздраве!
                Ходих да питам чичко Гугъл дали правилно съм изписала термина. След малко ще се довлече унуй мрънкало и ще вземе да ми прави корекции. Дамбата е крайбрежната алея на Албена. Свързва комплекса и Балчик.

Родата на по-едрата 1/3-та има вила в района и всяко лято се събираме там. Когато се окажем повечко, нашето домочадие наемаме някоя от съседните вили и купона започва да тече. Преди нямаше обхват ни за телефон ни за интернет - почивката беше пълноценна. Сега тая екстра вече я няма.

Когато съм там, аз имам навика всяка сутрин да ставам около 06:30 и да правя разходка на дебелото псе по дамбата. Не цялата, защото тя е около 8 км, а на част от нея - с отиване и връщане. Гледам да изпреваря силното слънце, което хич не ми действа добре на фенотипа

Наздраве!

П.П. И аз не знаех, че алеята се казва така. Мечо ми каза, след като веднъж споделих за дългите си ранобудни разходки.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ъхъ! Идеално време за разходка из Природата. Особено, ако си фен на потопите и близко падащи телеграми от онзи отгоре
                  Наздраве!

П.П. А ти разходи ли се по дамбата на Албена?.
                  Не знам какво е дамба - ще ме прощаваш Иначе да, бях в Албена-та - сега ще драсна един обзор и инвеститорската тема там. Кофти време имаше само в събота, когато валя до 17.30, ама в 18.00 пак ставаше за плаж. Валя и още 2 дни през нощта, но през деня беше перфектно време за плаж, а и водата беше около 25 градуса, така че идилия Нищо общо с потопите по останалите части на страната - абе морето си е море, дори и в соц Албена, нищо че виното в ол инклузива беше яко спиртосана есенция, ама с доброто мезе, дето го даваха, ставаше. Наздраве!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ъхъ! Идеално време за разходка из Природата. Особено, ако си фен на потопите и близко падащи телеграми от онзи отгоре
                    Наздраве!

П.П. А ти разходи ли се по дамбата на Албена?.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Добро утро !
                      Очертава се приятна седмица...

Коментар

• Добро утро !
                        Очертава се приятна седмица...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Абе, аз да не съм се заселил в карабината на Тянка? В очакване да гледам как опушква чичета, анонимковци и всекви други гавраджии. Тези да ме черпат, щото моята паяжина яка, лови куршуми. А Кака се чуди защо напоследък не уцелва.
                          Мечтай си ...
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Инсект , умреш да ми разваляш кефа Какви са тез глупости дето пишеш?! Ти като не си в час и жулиш коктейли от хамака, не давай акъл за квалитетни питиета и консумацията им!
                            Ти си гледай леглото. И фнимавай с тортите, че сметана и залежаване прави натежаване. Наздраве за леките тортички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Ми личното оръжие трябва да се поддържа добре и да се смазва редовно.
                              Ако се занемари, хваща паяжина...
                              Впрочем, лова е добър повод за посещение на кръчма.
                              Абе, аз да не съм се заселил в карабината на Тянка? В очакване да гледам как опушква чичета, анонимковци и всекви други гавраджии. Тези да ме черпат, щото моята паяжина яка, лови куршуми. А Кака се чуди защо напоследък не уцелва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                                Да, като тази от 60-те...

Ако ще ти стане по-леко от тортата, ще се жертвам да си запиша още една годинка на сметката.

П.С. Make love not war!
                                Пожелавам тогава, много топла любов и изумително красива и щастлива година да имаш!
                                Сега мога да заспивам пак Лека нощ и на теб!

пп А навън заваля. Ще ти върви по вода , а и готини сънища ще има!

Коментар

Working...
                                X