Няма пари. За половин час 400 лева е оборота на борсата хора. В някаква сатурнова дупка сме явно или ретрограния Меркурий има пръст в цялата работа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСигнално оранжево. Щото ще съм нещо като кантонер. То ... и жилетка оранжева ще трябва
Наздраве!
П.П. При тунела ще имам интернеть. Как тъй с тефтер!? Вечи съм тихнически грамотна - ще ползувувам таблет
НИЩО немой замени стария, добър ТЕФТЕР !!!
С молиф.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебаш те така - крив ден, даже ми виси една бутилка Чивас недопита, та да я споделя с приятели освен, колкото и да е рано
Наздраве!
П.П. Както не веднъж съм споделяла - мразя срядата. Няма по-калпав ден от седмицата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqГадна сряда ! Ама свърши готино - гръм, трясък , вода ! Освежаващо ! Наздраве, Кръчма !
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЖълта каска.
Непременно.
и тефтер.
Наздраве!
П.П. При тунела ще имам интернеть. Как тъй с тефтер!? Вечи съм тихнически грамотна - ще ползувувам таблетПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАмчи, на тунела, на бариерата, на тол системата, къф по-сигурен грабеж. Вече те виждам със син комбинезон с талон в дясната ръка и с щанга в лявата. Може и обратното. Наздравей!
Непременно.
и тефтер.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАмчи, на тунела, на бариерата, на тол системата, къф по-сигурен грабеж. Вече те виждам със син комбинезон с талон в дясната ръка и с щанга в лявата. Може и обратното. Наздравей!.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМаниии, далаверата скоро ша свърши. Тунел щелЕ да пробиват у планината. Трябва да изоставя вековния бизнес и да се преориентирам.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКато прочетох как ште ти се стъжни и рекох се пофала. Колчета възправях и опъвах мрежа на една другарска вила. Само на дваесетина километра от прохода на шипките, де една другарка по кръчма дебне будалите. И чеках се чуе за некой голем обир, та да я добарам да делим. Ама тя се разхайтила и не работи. Та си останах само с къртовския къровиладжийски труд. Депресирай се сега, де!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Ако от пиене ви мързи да пишете, ще разбера...
Нооо, ако е от работа на къра, ще се депресирам...
Наздраве за работните ....и мързеливите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Ако от пиене ви мързи да пишете, ще разбера...
Нооо, ако е от работа на къра, ще се депресирам...
Наздраве за работните ....и мързеливите !
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВаааай, съкровище! Що стана!?
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар