IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма пари. За половин час 400 лева е оборота на борсата хора. В някаква сатурнова дупка сме явно или ретрограния Меркурий има пръст в цялата работа.

Коментар

• десет минааа ...
      да ядьем киуфтьета, ВИНО да лиеййй !!!
      АЙДьЕЕЕ !!!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Сигнално оранжево. Щото ще съм нещо като кантонер. То ... и жилетка оранжева ще трябва
        Наздраве!

П.П. При тунела ще имам интернеть. Как тъй с тефтер!? Вечи съм тихнически грамотна - ще ползувувам таблет
        А бе, таплет.. ГЛУПОСТИ... скъпо е..
        НИЩО немой замени стария, добър ТЕФТЕР !!!
        С молиф.
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          баш те така - крив ден, даже ми виси една бутилка Чивас недопита, та да я споделя с приятели освен, колкото и да е рано
          Никога не е рано за пиене!
          Наздраве!

П.П. Както не веднъж съм споделяла - мразя срядата. Няма по-калпав ден от седмицата.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
            Гадна сряда ! Ама свърши готино - гръм, трясък , вода ! Освежаващо ! Наздраве, Кръчма !
            баш те така - крив ден, даже ми виси една бутилка Чивас недопита, та да я споделя с приятели освен, колкото и да е рано
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Жълта каска.
              Непременно.
              и тефтер.
              Сигнално оранжево. Щото ще съм нещо като кантонер. То ... и жилетка оранжева ще трябва
              Наздраве!

П.П. При тунела ще имам интернеть. Как тъй с тефтер!? Вечи съм тихнически грамотна - ще ползувувам таблет
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                Амчи, на тунела, на бариерата, на тол системата, къф по-сигурен грабеж. Вече те виждам със син комбинезон с талон в дясната ръка и с щанга в лявата. Може и обратното. Наздравей!
                Жълта каска.
                Непременно.
                и тефтер.

Коментар

Амчи, на тунела, на бариерата, на тол системата, къф по-сигурен грабеж. Вече те виждам със син комбинезон с талон в дясната ръка и с щанга в лявата. Може и обратното. Наздравей!
                  Губи са романтиката. Няма да има издебване, няма да има наблюдение, подаване на димни и звукови сигнали ... А бе - с мъка ще се разделям със занаята.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Маниии, далаверата скоро ша свърши. Тунел щелЕ да пробиват у планината. Трябва да изоставя вековния бизнес и да се преориентирам.

Наздраве!

Коментар

Като прочетох как ште ти се стъжни и рекох се пофала. Колчета възправях и опъвах мрежа на една другарска вила. Само на дваесетина километра от прохода на шипките, де една другарка по кръчма дебне будалите. И чеках се чуе за некой голем обир, та да я добарам да делим. Ама тя се разхайтила и не работи. Та си останах само с къртовския къровиладжийски труд. Депресирай се сега, де!
                      Маниии, далаверата скоро ша свърши. Тунел щелЕ да пробиват у планината. Трябва да изоставя вековния бизнес и да се преориентирам.

Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Добро утро !

Ако от пиене ви мързи да пишете, ще разбера...
                        Нооо, ако е от работа на къра, ще се депресирам...

Наздраве за работните ....и мързеливите !
                        Като прочетох как ште ти се стъжни и рекох се пофала. Колчета възправях и опъвах мрежа на една другарска вила. Само на дваесетина километра от прохода на шипките, де една другарка по кръчма дебне будалите. И чеках се чуе за некой голем обир, та да я добарам да делим. Ама тя се разхайтила и не работи. Та си останах само с къртовския къровиладжийски труд. Депресирай се сега, де!

Коментар

• Еми аре сИпете ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Добро утро !

Ми ... от реални кръчми, не ни остава време да влезем във виртуалната Кръчма
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Ваааай, съкровище! Що стана!?

Наздраве!
                              Вече забравих ...
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Добро утро !

Коментар

Working...
                                X