If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Баси....
Като пийна 2х30 ми е толкова убаво да ви чета, че чак не ми се пише....
Наздраве !
Да ти имам мярката! Да не си учил в ГДР или Чехословакия? Колеги от студентски години, кога ходеха на международни бригади в тези държави, бяха крайно скандализирани от малките им дози шнапс. Те си викали по неколко чашки, че да не разкарват често келнера. Верно, при теб има малце от тоя подход - 2Х30 - това да не притичва жената ли?
Ще предупреждаваш от другата страна на тунела, че е затворен за ремонт. Който не чува и се набута вътре - глоба. Аз да та уча на професионални трикове. Нали си от занаята. Я, не се излагай! Слагай тапи на ушите и почвай биеш тъпаня. После ще почерпиш.
Абе, аз се чудя как така редовно се черпите с квалитетни напитки, а то тук сте се събрали все събирачи на мита, берии и глоби.
Мързи ме, бре!!! Ще направя запис на касетофона и ще го пускам.
Наздраве, де!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ще предупреждаваш от другата страна на тунела, че е затворен за ремонт. Който не чува и се набута вътре - глоба. Аз да та уча на професионални трикове. Нали си от занаята. Я, не се излагай! Слагай тапи на ушите и почвай биеш тъпаня. После ще почерпиш.
Абе, аз се чудя как така редовно се черпите с квалитетни напитки, а то тук сте се събрали все събирачи на мита, берии и глоби.
баш те така - крив ден, даже ми виси една бутилка Чивас недопита, та да я споделя с приятели освен, колкото и да е рано
Е, като е недопита, що да е крив дена. Я, Чичо как са облиза. Оптимизъм струи от таз бутилка, но закъснях. Всички консумирали притихнаха и само аз вдигам врява като Марко Тотев на кръчмата, де пази щафетата.
Губи са романтиката. Няма да има издебване, няма да има наблюдение, подаване на димни и звукови сигнали ... А бе - с мъка ще се разделям със занаята.
Наздраве!
Модерни времена. Свиквай. Човекът с жълта каска те удостои. Това звучи гордо. Всяка дервенджийска глава с каска.
А бе, таплет.. ГЛУПОСТИ... скъпо е..
НИЩО немой замени стария, добър ТЕФТЕР !!!
С молиф.
Тъкмо мислех да показвам как автохтонното население на хабитата е в крак с прогреса и ти ми написа, че е скъпо.
Дългогодишната планова селекция на еснафската кръв у мен заговори и в момента съм в раздвоение.
Ще пия едно, две ... може и три. Белким, ми се избистрят мислите.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар