IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    тележки ели смес ?
    ако са останали от смес искам,и биричка и лягам
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Баси....
      Като пийна 2х30 ми е толкова убаво да ви чета, че чак не ми се пише....

Наздраве !
      Да ти имам мярката! Да не си учил в ГДР или Чехословакия? Колеги от студентски години, кога ходеха на международни бригади в тези държави, бяха крайно скандализирани от малките им дози шнапс. Те си викали по неколко чашки, че да не разкарват често келнера. Верно, при теб има малце от тоя подход - 2Х30 - това да не притичва жената ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Ще предупреждаваш от другата страна на тунела, че е затворен за ремонт. Който не чува и се набута вътре - глоба. Аз да та уча на професионални трикове. Нали си от занаята. Я, не се излагай! Слагай тапи на ушите и почвай биеш тъпаня. После ще почерпиш.
        Абе, аз се чудя как така редовно се черпите с квалитетни напитки, а то тук сте се събрали все събирачи на мита, берии и глоби.
        Мързи ме, бре!!! Ще направя запис на касетофона и ще го пускам.
        Наздраве, де!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Баси....
          Като пийна 2х30 ми е толкова убаво да ви чета, че чак не ми се пише....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            А тъпана какво да го правя!?
            Наздраве!
            Ще предупреждаваш от другата страна на тунела, че е затворен за ремонт. Който не чува и се набута вътре - глоба. Аз да та уча на професионални трикове. Нали си от занаята. Я, не се излагай! Слагай тапи на ушите и почвай биеш тъпаня. После ще почерпиш.
            Абе, аз се чудя как така редовно се черпите с квалитетни напитки, а то тук сте се събрали все събирачи на мита, берии и глоби.

Коментар

• Баси, тоя Грую хич не разбира от алкохол ...Хич .....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                Модерни времена. Свиквай. Човекът с жълта каска те удостои. Това звучи гордо. Всяка дервенджийска глава с каска.

А тъпана какво да го правя!?
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  баш те така - крив ден, даже ми виси една бутилка Чивас недопита, та да я споделя с приятели освен, колкото и да е рано
                  Е, като е недопита, що да е крив дена. Я, Чичо как са облиза. Оптимизъм струи от таз бутилка, но закъснях. Всички консумирали притихнаха и само аз вдигам врява като Марко Тотев на кръчмата, де пази щафетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Губи са романтиката. Няма да има издебване, няма да има наблюдение, подаване на димни и звукови сигнали ... А бе - с мъка ще се разделям със занаята.
                    Наздраве!
                    Модерни времена. Свиквай. Човекът с жълта каска те удостои. Това звучи гордо. Всяка дервенджийска глава с каска.

Коментар

Добро утро !

Днес съм изтощен от обикаляне по задачи и чакам с нетърпение обедната биричка ....

Направо душата ми е стон....

пп Грую, това е най - хубавото уиски, което съм пил......

Наздраве !
                      Тъй като гледам, душата отива и на зов
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Искам от кифтетата
                        тележки ели смес ?
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Добро утро !

Днес съм изтощен от обикаляне по задачи и чакам с нетърпение обедната биричка ....

Наздраве !
                          Наздраве, чичин, радвам се, че си ценител
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

• Искам от кифтетата
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                А бе, таплет.. ГЛУПОСТИ... скъпо е..
                                НИЩО немой замени стария, добър ТЕФТЕР !!!
                                С молиф.
                                Тъкмо мислех да показвам как автохтонното население на хабитата е в крак с прогреса и ти ми написа, че е скъпо.
                                Дългогодишната планова селекция на еснафската кръв у мен заговори и в момента съм в раздвоение.
                                Ще пия едно, две ... може и три. Белким, ми се избистрят мислите.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X