Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЗабравам, мари, стар човек съм с прегърбена памет. Взема ти прата едно подаръче за изсветляване.От сини на светлосини с жълтичко коси да минеш. Почти като украинка.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМи, тя бирата три цвята - светла, червена и тъмна. Днес за празника много светла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Кви три цвята бре , Тракащия....
БИРААА !!!
Снощи, щот се бях притеснил дали не злоупотребявам с алкохола, не пих 30-те си грама...
Сега ми се пие бира от сабахлян....
Наздраве !
пп И не придиряй толкова с цветовете....Душата гледай,душата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНа теб само чукване ти в главата. Ако може и с трите цвята. Ма, не само на теб ти се въртят такива наздравици.
Кви три цвята бре , Тракащия....
БИРААА !!!
Снощи, щот се бях притеснил дали не злоупотребявам с алкохола, не пих 30-те си грама...
Сега ми се пие бира от сабахлян....
Наздраве !
пп И не придиряй толкова с цветовете....Душата гледай,душата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНали ти написах, бре!!! Тъмнокоса, тъмноока, с матова кожа ... Омръзна ми да се пофтарям
Наздраве!От сини на светлосини с жълтичко коси да минеш. Почти като украинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Хубав поздрав, хубав празник, убав повод да се чукнем....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТи пък веднага да атакуваш конкуренцията. Женска изстрадала душа! Каке, преди благородния синкафффф колор какво беше - русо или чернокосо?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДерматологията в България ще претърпи небивал разцвет. Всичкото дерматолози ще се впуснат да режат бенките, дето ще се появят на ирландките /щото нашето слънце ич не е като ирландското/
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестит международен и интернационален Ден на блондинката! Да поздравим нашите руси, убави, интелигентни, изучени момичета от живота научени, че те са цариците в мъжките сърца.... поне докато там не разцъфтят брюнетките. За червенокосите гузно мълчим! - Да живее перхидролената индустрия, да насърчим производството на къна и да си внесем малко ирландки за разнообразяване на колорита. Днес да почерпят русите и по-обилно да е, щото русо гладно нема.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Честит международен и интернационален Ден на блондинката! Да поздравим нашите руси, убави, интелигентни, изучени момичета от живота научени, че те са цариците в мъжките сърца.... поне докато там не разцъфтят брюнетките. За червенокосите гузно мълчим! - Да живее перхидролената индустрия, да насърчим производството на къна и да си внесем малко ирландки за разнообразяване на колорита. Днес да почерпят русите и по-обилно да е, щото русо гладно нема.Last edited by Trakatrak'; 31.05.2016, 09:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнениеLast edited by Trakatrak'; 30.05.2016, 19:11.
Коментар
Коментар