IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Нищъ!
    Шти трябва прата нещо за душата. Праф е тоя Чичин. Нешьто по крепко.
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Забравам, мари, стар човек съм с прегърбена памет. Взема ти прата едно подаръче за изсветляване. От сини на светлосини с жълтичко коси да минеш. Почти като украинка.
      Нищъ!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Ми, тя бирата три цвята - светла, червена и тъмна. Днес за празника много светла.
        +111

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кви три цвята бре , Тракащия....
          БИРААА !!!
          Снощи, щот се бях притеснил дали не злоупотребявам с алкохола, не пих 30-те си грама...

Сега ми се пие бира от сабахлян....

Наздраве !
          пп И не придиряй толкова с цветовете....Душата гледай,душата....
          Ми, тя бирата три цвята - светла, червена и тъмна. Днес за празника много светла.

Коментар

На теб само чукване ти в главата. Ако може и с трите цвята. Ма, не само на теб ти се въртят такива наздравици.

Кви три цвята бре , Тракащия....
            БИРААА !!!
            Снощи, щот се бях притеснил дали не злоупотребявам с алкохола, не пих 30-те си грама...

Сега ми се пие бира от сабахлян....

Наздраве !
            пп И не придиряй толкова с цветовете....Душата гледай,душата....

Коментар

Нали ти написах, бре!!! Тъмнокоса, тъмноока, с матова кожа ... Омръзна ми да се пофтарям
              Наздраве!
              Забравам, мари, стар човек съм с прегърбена памет. Взема ти прата едно подаръче за изсветляване. От сини на светлосини с жълтичко коси да минеш. Почти като украинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Добро утро !
                Хубав поздрав, хубав празник, убав повод да се чукнем....

Наздраве !
                На теб само чукване ти в главата. Ако може и с трите цвята. Ма, не само на теб ти се въртят такива наздравици.

Коментар

Ти пък веднага да атакуваш конкуренцията. Женска изстрадала душа! Каке, преди благородния синкафффф колор какво беше - русо или чернокосо?
                  Нали ти написах, бре!!! Тъмнокоса, тъмноока, с матова кожа ... Омръзна ми да се пофтарям
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Дерматологията в България ще претърпи небивал разцвет. Всичкото дерматолози ще се впуснат да режат бенките, дето ще се появят на ирландките /щото нашето слънце ич не е като ирландското/
                    Наздраве!
                    Ти пък веднага да атакуваш конкуренцията. Женска изстрадала душа! Каке, преди благородния синкафффф колор какво беше - русо или чернокосо?

Коментар

Честит международен и интернационален Ден на блондинката! Да поздравим нашите руси, убави, интелигентни, изучени момичета от живота научени, че те са цариците в мъжките сърца.... поне докато там не разцъфтят брюнетките. За червенокосите гузно мълчим! - Да живее перхидролената индустрия, да насърчим производството на къна и да си внесем малко ирландки за разнообразяване на колорита. Днес да почерпят русите и по-обилно да е, щото русо гладно нема.
                      Дерматологията в България ще претърпи небивал разцвет. Всичкото дерматолози ще се впуснат да режат бенките, дето ще се появят на ирландките /щото нашето слънце ич не е като ирландското/
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Добро утро !
                        Хубав поздрав, хубав празник, убав повод да се чукнем....

Наздраве !

Коментар

• Честит международен и интернационален Ден на блондинката! Да поздравим нашите руси, убави, интелигентни, изучени момичета от живота научени, че те са цариците в мъжките сърца.... поне докато там не разцъфтят брюнетките. За червенокосите гузно мълчим! - Да живее перхидролената индустрия, да насърчим производството на къна и да си внесем малко ирландки за разнообразяване на колорита. Днес да почерпят русите и по-обилно да е, щото русо гладно нема.
                          Last edited by Trakatrak'; 31.05.2016, 09:52.

Коментар

• http://alfa.kachi-snimka.info/images...464624957v.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                              По-големият тормоз е, ако си затворен срещу кръчмата. Тогава клаустрофобията е примесена с най-благородна завист към човечетата които захождат оттатък. Наздраве на всички, които са в кръчмата.
                              Last edited by Trakatrak'; 30.05.2016, 19:11.

Коментар

• http://alfa.kachi-snimka.info/images...464617300w.jpg

Коментар

Working...
                                X