If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сърничка / женската на сръндака/ няма как да те отнесе, Trakatrak'. Щот тя колкото една коза /горе - долу/ Сигурно някоя кошута /женската на елена/ сте изплашили.
Наздраве!
Не мога ги различа много, ма не беше особено едра. Кога се раздвижи зад един самотен храсталак, си рекох, откъде пък такова рижо куче тук. Изненадата, засилката отгоре, голямата инерция и неудобното местоположение на тримата пишман туристи можеше да има сериозни последици.
Това че имаш големи сълзливи очички не тъй прави автоматически сърничка. Требва умееш скачаш грациозно. Една такава щеше ни отнесе в планината на изкачване към зъберите. Аз бях малко встрани от пътя й, но тоя пред мен едва се сведе кога прелетя над него и падна на ребра до тоя зад мен, който отчаяно бе разперил ръце и крака, та да се отмести от пътя й. Тянке Ма, това да не си била ти?
Сърничка / женската на сръндака/ няма как да те отнесе, Trakatrak'. Щот тя колкото една коза /горе - долу/ Сигурно някоя кошута /женската на елена/ сте изплашили.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Това че имаш големи сълзливи очички не тъй прави автоматически сърничка. Требва умееш скачаш грациозно. Една такава щеше ни отнесе в планината на изкачване към зъберите. Аз бях малко встрани от пътя й, но тоя пред мен едва се сведе кога прелетя над него и падна на ребра до тоя зад мен, който отчаяно бе разперил ръце и крака, та да се отмести от пътя й. Тянке Ма, това да не си била ти?
Каке, благодара, като любител на студеното всяка сутрин съм на студено чайче без да подозирам, че щадял чревцата. Бих ти препоръчал след танцово изтощение да глътнеш един Герисан. Чудодейно действа. Наздраве с чайче!
Мое ли директно да опаса гераниума /здравец/ дето е пред пещерата?
наздраве!
Мечо
След такивити мероприятия винаги осъмвам с мускулна треска.
Студен чай за твойта деликатна перисталтика:
И кафе за всички останалЕ
Наздраве!
Каке, благодара, като любител на студеното всяка сутрин съм на студено чайче без да подозирам, че щадял чревцата. Бих ти препоръчал след танцово изтощение да глътнеш един Герисан. Чудодейно действа. Наздраве с чайче!
Дисководещите много им кеф да морят улегналите постабитуриенти с рокенрол. Много требва си заредил да издържиш. Вчера не правеше изключение. Някои ходат по такива срещи си говорат, ала аз съм във вихъра на танца с разни другарки, шо танцуват като за купон на годината поради недоимък на ретро парти. Вчера беше по некое време неудържимо. Оцеляхме все пак.
След такивити мероприятия винаги осъмвам с мускулна треска.
Студен чай за твойта деликатна перисталтика:
И кафе за всички останалЕ
Наздраве!
Мечо
Коментар