IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Ген вода не става.....

Приятен ден !

пп Ще взема и аз да се обадя на детенцето....( много се зарадва...усмивки и целувки ми праща.....глей ти ....!? Радост за дъртото сърце...)
    Досущ като баща си е
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Умно дете! Трябва се включи във форума.
      На този етап само ме шпионира

П.П. Преди време в темата за поколението на 30 + пишеше един колоритен индивид с доста цветист речник и склонност за споделяне на сексуалните си преживявания.
      Няма да ти разказвам какви разяснения давах на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието за някои изказвания на господина
      Наздраве! Време е за бира
      Мечо

Коментар

Не наливай ми в душа отрова....

пп Каза ми, че имала 100 страни да посети и тогава .....сега е към 60.....
        Че тя ще стане разногледа - сто страни!? Особено ако като баща си опитва местните напитки.

Коментар

Радвай се, радвай се..... и дедо щеш да станеш.... ако йощ не си.
          Не наливай ми в душа отрова....

пп Каза ми, че имала 100 страни да посети и тогава .....сега е към 60.....

Коментар

Добро утро !

Ген вода не става.....

Приятен ден !

пп Ще взема и аз да се обадя на детенцето....( много се зарадва...усмивки и целувки ми праща.....глей ти ....!? Радост за дъртото сърце...)
            Радвай се, радвай се..... и дедо щеш да станеш.... ако йощ не си.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Благодаря!
              Мама ми се обади още към осем да ми честити празника, а моето дете поиска поздравлението да му бъде поднесено във вид на финикийски знаци
              Наздраве!

Добро утро !

Ген вода не става.....

Приятен ден !

Коментар

Благодаря!
                Мама ми се обади още към осем да ми честити празника, а моето дете поиска поздравлението да му бъде поднесено във вид на финикийски знаци
                Наздраве!
                Умно дете! Трябва се включи във форума.

Коментар

Честит ден на Дитьето! Черпа със сайт, пък квото си намерите, грабете и се вдетинявайте като да сте опраскали половинка литра водка.
                  http://detstvoto.net/

На днешна дата загинал Ботьова, освен всичко друго бил голям бохем.
                  Благодаря!
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Честит ден на Дитьето! Черпа със сайт, пък квото си намерите, грабете и се вдетинявайте като да сте опраскали половинка литра водка.
                    http://detstvoto.net/

На днешна дата загинал Ботьова, освен всичко друго бил голям бохем.

Коментар

Съвсем се закрепих. Като монолитен скален блок съм
                      Наздраве!
                      Това 60 градуса. А имало 80 алкоградуса. Бетон ще си, ако го намеря. Острайх рум. Не подозирах, че такъв имало. Явно само за коктейли го бива. Но ти ще си го слагаш в чайчето и то ще става на коняче. Алкоалхимия!

Коментар

Наложи се да пийна 2х30 уиски и малко ме удариха крачките....Демек коридорите ми са тесни...

Чак пък смелчага...
                        За екзотика се плащало повече....

Наздраве !
                        В природата яркия цвят е знак за опасност, а червеното как и да го погледнеш - спада към ярките цветове
                        Наздраве /Trakatrak' ми поръчал ром/!
                        Мечо

Коментар

Малееей, червенокоса дама на руси кичури. Смелчага
                          Наздраве!
                          Наложи се да пийна 2х30 уиски и малко ме удариха крачките....Демек коридорите ми са тесни...

Чак пък смелчага...
                          За екзотика се плащало повече....

Наздраве !

Коментар

Шти трябва прата нещо за душата. Праф е тоя Чичин. Нешьто по крепко.
                            Съвсем се закрепих. Като монолитен скален блок съм
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Как сте кръчмета.....? ( да се чете - родени в кръчмата..)

Една руса бира с червен етикет ми легна на душата..... ( не знам какво исках да напиша, но Тракащия ще ме изтълкува правилно... )

Наздраве !
                              Малееей, червенокоса дама с руси кичури. Смелчага
                              Наздраве!
                              Last edited by tnm; 31.05.2016, 16:04.
                              Мечо

Коментар

• Как сте кръчмета.....? ( да се чете - родени в кръчмата..)

Една руса бира с червен етикет ми легна на душата..... ( не знам какво исках да напиша, но Тракащия ще ме изтълкува правилно... )

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X