Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеУмно дете! Трябва се включи във форума.
П.П. Преди време в темата за поколението на 30 + пишеше един колоритен индивид с доста цветист речник и склонност за споделяне на сексуалните си преживявания.
Няма да ти разказвам какви разяснения давах на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието за някои изказвания на господина
Наздраве! Време е за бираПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе наливай ми в душа отрова....
пп Каза ми, че имала 100 страни да посети и тогава .....сега е към 60.....Особено ако като баща си опитва местните напитки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеРадвай се, радвай се..... и дедо щеш да станеш.... ако йощ не си.
пп Каза ми, че имала 100 страни да посети и тогава .....сега е към 60.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Ген вода не става.....
Приятен ден !
пп Ще взема и аз да се обадя на детенцето....( много се зарадва...усмивки и целувки ми праща.....глей ти ....!? Радост за дъртото сърце...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБлагодаря!
Мама ми се обади още към осем да ми честити празника, а моето дете поиска поздравлението да му бъде поднесено във вид на финикийски знаци
Наздраве!
Добро утро !
Ген вода не става.....
Приятен ден !
пп Ще взема и аз да се обадя на детенцето....( много се зарадва...усмивки и целувки ми праща.....глей ти ....!? Радост за дъртото сърце...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБлагодаря!
Мама ми се обади още към осем да ми честити празника, а моето дете поиска поздравлението да му бъде поднесено във вид на финикийски знаци
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестит ден на Дитьето! Черпа със сайт, пък квото си намерите, грабете и се вдетинявайте като да сте опраскали половинка литра водка.
http://detstvoto.net/
На днешна дата загинал Ботьова, освен всичко друго бил голям бохем.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Честит ден на Дитьето! Черпа със сайт, пък квото си намерите, грабете и се вдетинявайте като да сте опраскали половинка литра водка.
http://detstvoto.net/
На днешна дата загинал Ботьова, освен всичко друго бил голям бохем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСъвсем се закрепих. Като монолитен скален блок съм
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаложи се да пийна 2х30 уиски и малко ме удариха крачките....Демек коридорите ми са тесни...
Чак пък смелчага...
За екзотика се плащало повече....
Наздраве !
Наздраве /Trakatrak' ми поръчал ром/!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМалееей, червенокоса дама на руси кичури. Смелчага
Наздраве!
Чак пък смелчага...
За екзотика се плащало повече....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеШти трябва прата нещо за душата. Праф е тоя Чичин. Нешьто по крепко.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКак сте кръчмета.....? ( да се чете - родени в кръчмата..)
Една руса бира с червен етикет ми легна на душата.....( не знам какво исках да напиша, но Тракащия ще ме изтълкува правилно...
)
Наздраве !. Смелчага
Наздраве!Last edited by tnm; 31.05.2016, 16:04.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар