If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес валя / цели два дни капка не беше капвала/. В промеждутъка на две превалявания ходих на едно приказно местенце в близост до хабитата и абстановката много ми хареса.
Пробвах се да направя няколко снимки, обаче изглежда не съм успяла да намеря подходящата позиция. Не ми харесват, ама ще споделя една от тях.
Наздраве /Коле, мастиката и ментата отделно, щото облачността е разкъсана/!
Та не можа ли се изпързаляш по тая абстановка по гъс или по тас. И си направиш едно селфи доволна. Я, как са пени като бело пенливо квалититно.
Днес валя / цели два дни капка не беше капвала/. В промеждутъка на две превалявания ходих на едно приказно местенце в близост до хабитата и абстановката много ми хареса.
Пробвах се да направя няколко снимки, обаче изглежда не съм успяла да намеря подходящата позиция. Не ми харесват, ама ще споделя една от тях.
Наздраве /Коле, мастиката и ментата отделно, щото облачността е разкъсана/!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добар дЕн !!!
Неска е 2-ри юни !!!
Кръчмата ( и ЦЕЛИЯ персонал - Ас ) работи всецяло безплатно вимето на посетителите - стомахат и гърлото ИМ...
По ЦЕЛОТО меню ...
дА !!!
Благодарим, Коле, днес стават 5 години откак се зажених - баси, не знам да черпя ли, що ли - тея сирени в 12 часа предупреждение ли бяха за геройски загиналия в неравната битка Грую или пък фанфари в моя чест
П.С. Снощи станах и вуйчо за трети път, макар и в далечен Нуева Йорк да се случи събитието, та да се зачерпим по този повод с едни гурме толумбички, които са любими на таткото
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Добар дЕн !!!
Неска е 2-ри юни !!!
Кръчмата ( и ЦЕЛИЯ персонал - Ас ) работи всецяло безплатно вимето на посетителите - стомахат и гърлото ИМ...
По ЦЕЛОТО меню ...
дА !!!
Ква работа и кво пиене, бре Коле ?
Нали си в бащинство....
Гугукай си с бебока и остави Кръчмата за дъртите....( да ме извиняват дамите....)
Добар дЕн !!!
Неска е 2-ри юни !!!
По ЦЕЛОТО меню ...
дА !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Космонавта редеше шедьовър след шедьовър. Уникален творец, така да се каже
Наздраве!
Очерците за Тайван бяха култови....Поръчал маце, но дошло неопределено.....
Космо не пропуска !!!
Днес голяма мъка ...
Фъндъчката ( Космо да е уважи...) ми отне удоволствието от дневната бира....С кола съм вече на работа ( егати мъката) и пиенето го забравям.
Наздраве ! ( с гола вода...или както би писала Тнм - аква нуда....)
П.П. Преди време в темата за поколението на 30 + пишеше един колоритен индивид с доста цветист речник и склонност за споделяне на сексуалните си преживявания.
Няма да ти разказвам какви разяснения давах на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието за някои изказвания на господина
Наздраве! Време е за бира
Я, в тая тема за 30+ имало интересни работи. Мислех, че по-безлично я карате.
Коментар