Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ те за тва говоря. Само дето косачките ми идват в повече
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеС изключение на цжетята
И днес изглежда на прекрасен.
Станал съм вече, ще водя синко на някакви сертификати по инглиш.
Направо предвкусвам, как след това ще си намеря едно хубаво кафе в свежата слънчева утрин и докато не са станали другите, ще се отдам на кафе и съзерцаване на нищото
Може и цигарка да запаля
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекъде се намира това?Това са водните прагчета на ВЕЦ Малуша.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеС изключение на цжетята
Направо предвкусвам, как след това ще си намеря едно хубаво кафе в свежата слънчева утрин и докато не са станали другите, ще се отдам на кафе и съзерцаване на нищото
Може и цигарка да запаля
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес е прекрасен ден !
Слънчев, топъл, изкъпан от нощния дъжд, ухаещ на окосена трева и пролетни цжетя....
( почти като Тнм - то ..)
Наздраве !
Може и цигарка да запаля
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗапочвам със сезона на лимонадата.
Ако някой има добра и интересна рецепта за домашна лмонада,моля да я сподели.
Аз я правя с лимон,лайм,мед и мента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗапочвам със сезона на лимонадата.
Ако някой има добра и интересна рецепта за домашна лмонада,моля да я сподели.
Аз я правя с лимон,лайм,мед и мента.
Моля, не споделяйте рецепти - ще го пия както дойде
Наздраве!
П.П. Цвят бъз, дива мента, лимони, мед, вода и много ледПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар