IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Каке, мокренето не е къпане, ако не търкаш с ръка. А аз ти предлагах да са изпързалаш с високо вдигнати ръце и глава като крещиш "Вардаааа, вашта кака се задава!" Другия път не пропускай, дори с риск за дамски авторитет и задникопросперитет. Трябва се радваме на живота.
    А ... при мен намокрянето се брои за къпане

П.П. Добро утро и наздраве на селскостопанските труженици и на всички други, дето сме айляк!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Тц...само помъдрява...

пп Аз днес отидох рано-рано....Засях 10 корена домати, но нещо ми беше тежко, та дремнах час....Върнах се в 4 и дремнах още 2 часа....

Сега хапнах, пийнах и пак ми се поляга....Мъкаа...
      Е, твоето домате може оцелее, ама моето.... Ше хода напръскам все пак. Салатка за август-септември дано се завъди. Наздраве за салатката! И за доматената шпанска супичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Че аз съм млад, бе! От 19-годишен от казармата се самоназовавам Дедо в благозвучни съчетания "Ох, Дедо много го мързи."; Дедо много болен, требва си отпочива."; "Дедо цела година се учи да се скатава, време му да приложи наученото." Може ли такъф човек да остарее.
        Не съм бил по вилата. Ама и боб не слагам. Твърде висока тая култура за мен в пряк и преносен смисъл.
        Тц...само помъдрява...

пп Аз днес отидох рано-рано....Засях 10 корена домати, но нещо ми беше тежко, та дремнах час....Върнах се в 4 и дремнах още 2 часа....

Сега хапнах, пийнах и пак ми се поляга....Мъкаа...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Тракащия, изникна ли бобеца бре...?

пп Мокренето и търкането го остави на младите....
          Че аз съм млад, бе! От 19-годишен от казармата се самоназовавам Дедо в благозвучни съчетания "Ох, Дедо много го мързи."; Дедо много болен, требва си отпочива."; "Дедо цела година се учи да се скатава, време му да приложи наученото." Може ли такъф човек да остарее.
          Не съм бил по вилата. Ама и боб не слагам. Твърде висока тая култура за мен в пряк и преносен смисъл.

Коментар

• Подлъгах се тука по некой коментари и се пуснахме да посетим Але хаус, но резултатът разнопосочен. Понеже стигнахме късния следобед и почти празно, бирата де се лееше от канелката над масата бе топла и твърде опенена. Пък няква компания британци така гърлено се смееше в сводестата галерия, че дори на моята жизнерадостна душа много й доде. Добре че междувременно Мугуруса смля Серина. Иначе кухнята верно превъзходна, но от лакомия набързо се натъпкахме и ни стана тежко. Наздраве!

Коментар

• Тракащия, изникна ли бобеца бре...?

пп Мокренето и търкането го остави на младите....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Уфф, начи... Ако се изпързалям, ще взема да се намокря. Пък този месец вече се къпах ...
                Наздраве!
                Каке, мокренето не е къпане, ако не търкаш с ръка. А аз ти предлагах да са изпързалаш с високо вдигнати ръце и глава като крещиш "Вардаааа, вашта кака се задава!" Другия път не пропускай, дори с риск за дамски авторитет и задникопросперитет. Трябва се радваме на живота.
                Last edited by Trakatrak'; 05.06.2016, 21:41.

Коментар

• Добро утро !

.................................................. .

Наздраве !

пп Писах, писах...но за да не си пиша сам , минах само на наздравици...

Къде сте бре..? Да не слънчасахте от работа..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                    Малко ми е било пиенето и съм сбъркала. И там имаше нещо подобно.
                    няма грижи

сигурен съм, че 4i40 и другите кавалери няма да те оставят друг път с малко пиене ))
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      А последва ли "Ох.." !? И ако Да, от кого?
                      няма да кажа ))
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Е, то тва е до Етъра
                        По права линия или на зиг заг!?
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          имах преди време един случай у дома ...дето вместо в оцелих до...
                          А последва ли "Ох.." !? И ако Да, от кого?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Е, то тва е до Етъра
                            имах преди време един случай у дома ...дето вместо в оцелих до...
                            препоръка е

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                `
                                lelq снощи ме парти в етъра да ги диря
                                добро утро
                                Е, то тва е до Етъра

Коментар

Working...
                                X