IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Само предлагам, да видя колко сме социални )))

Аааа, щом стаА дума за пиенье - българинът по рождение, по условие, в леко- или по-забележимо нетрезво състояние, или - изобщо както там е заченат - си е Асоциален тип/аж/!!!

Това е Природен закон, аксиома, постулат /както и да го наречем - няма да сгрешим/, който е действал винаги и не е необходимо отново да доказваме!

Коментар

Dobyr den.
      Имам предложение (за наздравица) - Искате ли да откажем пиенето!?
      Смятам да се въздържа от такива инициативи
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
        Пак ли ще отказвате пиенето? Аман, бе!

Вземете поне веднъж да оставите това пиене!...

... и не забравяйте да ми кажете, къде точно сте го оставили...
        Само предлагам, да видя колко сме социални )))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Само проверени хора са допускани ... идеално е за ром с пура ....
          Съкровище, добави тъмен шоколад с портокалови корички и мигът /или както там се получи/ става вълшебен
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
            Невероятно, но факт. Томатето се показва между буренака и се оглежда за некой пианица, да има кой да го оплеви и отбури, връзва и колтучи. Редих му, че във форума има спецове за тая работа - Тянка, Чичин, ама той се не връзва, щото не е вързан още. И ме гледа жалостиво в очи и вика "Ти ще си!" А аз си мълча и спотайвам.
            Тянка ценните указания, мъдрите съвети и компетентните напътствия може да ти ги даде във виртуалното пространство, без присъствие на терен
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Dobyr den.

Пак ли ще отказвате пиенето? Аман, бе!

Вземете поне веднъж да оставите това пиене!...

... и не забравяйте да ми кажете, къде точно сте го оставили...

Коментар

Dobyr den.
                Чи кво....?

Ние си го отказваме всяка седмица.....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Бенджи, съкровище!
                  Забелязвам, че отново се сменил ентериора на пещерата. Много чам, много камъне Добре изглежда, стига са не ти дойде на гости некой пироман.
                  Наздраве!
                  Само проверени хора са допускани ... идеално е за ром с пура ....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Dobyr den.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Невероятно, но факт. Томатето се показва между буренака и се оглежда за некой пианица, да има кой да го оплеви и отбури, връзва и колтучи. Редих му, че във форума има спецове за тая работа - Тянка, Чичин, ама той се не връзва, щото не е вързан още. И ме гледа жалостиво в очи и вика "Ти ще си!" А аз си мълча и спотайвам.

Коментар

• Добро утро !

Бенджи ми е приготвил забавление....МНОГО обичам да пироманствам....

Приятен ден - хладен и дъждовен, но свеж .....като.....

Успешна седмица !

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Бенджи, съкровище!
                          Забелязвам, че отново се сменил ентериора на пещерата. Много чам, много камъне Добре изглежда, стига са не ти дойде на гости некой пироман.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Е па, има некое друго дере, в което тече вода.Обаче ..., не трябва чак толку да се насилват нещата.
                            Наздраве!
                            Вижда се, пазиш таса на колата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                              Верно, бе, то по проходите друга вода нема освен от небото. Кога вали се къпете, кога не вали се мачкате с теляците.
                              Е па, има некое друго дере, в което тече вода.Обаче ..., не трябва чак толку да се насилват нещата.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

А ... при мен намокрянето се брои за къпане

П.П. Добро утро и наздраве на селскостопанските труженици и на всички други, дето сме айляк!
                                Верно, бе, то по проходите друга вода нема освен от небото. Кога вали се къпете, кога не вали се мачкате с теляците.

Коментар

Working...
                                X