If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шоколади, лемонади ... Обърнахте Кръчмата на сладкарница
Наздраве!
Пиааааница, забрави как преди неколко десетин години подтичваше след тейко си и му редеше "Тати, бе, купи ми лимонада и захален памук от Етъла, бе." Сега се прави на важна, а за къде ракия без лимоната и ромче без шоколата.
Каке, показах на томатето снимките с томатените инсталации и те ревнаха, че искат за тях така. Ама аз ги светнах, че това само в Чужденеция става, а в тяхната родина само дъжд, кал, голи охлюфи и къртици, де виждат и над земята. Така че... да си стегат гащите, що растеж ги чака в бойни условия.
Другото вълшебство млечен шоколад с чили. Хем сладни, хем люти. Много мяза на хем сърби, хем боли.
Не съм опитвал...
Лютото ми е слабост, но го предпочитам в салата, кога си пия ракията и в яденето - кога ми излиза пот на челото..
Десерта трябва да преобърне небцето....
пп Точно това замезвам в момента и шъ повторя....Отгоре препечена коричка а вътре черна, ароматна, течна, сладка жмичка..( като хапнеш с лъжичката и замижваш.....)
Тянка ценните указания, мъдрите съвети и компетентните напътствия може да ти ги даде във виртуалното пространство, без присъствие на терен
Наздраве!
Каке, ценните указания са преносими, ама майсторлъка и чанча кой, кой ше го отнесе? Как кой - Чичин?! Той копа цел четвърт час и после си взема дозата. И пей нежни песни на томатето - Гра..., Гра..., дИлия, милииия... Томатето подскочат да бегат и вземат пораснат.
Невероятно, но факт. Томатето се показва между буренака и се оглежда за некой пианица, да има кой да го оплеви и отбури, връзва и колтучи. Редих му, че във форума има спецове за тая работа - Тянка, Чичин, ама той се не връзва, щото не е вързан още. И ме гледа жалостиво в очи и вика "Ти ще си!" А аз си мълча и спотайвам.
Тракащия, домате не сака лирични отклонения и навлажнени очи, а сака малко копане, пръскане, сладки приказки и нежна музика....
И може да прогледне....
Пих си дозата а сега лоча едно кафе със шоколадов мус....
Коментар