IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    От личен опит, жлъчка и панкреас от преяждане, вероятно по празниците с мазничко агънце е прекалявано. Също патицата много дразни. А може и жлъч към някого да се е насъбрало.
    днес съм на 2 геврека и половина, но не съм пило алкохол, може от това да е)))
    пс. забравих - и едно кафе
    но снощи ядох пържена риба, може и от нея...
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Докато не пробваме, не можем разбра.
      Наздраве!

П.П. Пък най-добре ще сториш, ако се допиташ до някой готин дофтур.

За съжаление Джордж Клуни вече е зает......Хем готин, хем умен...( като на кино..)

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        лоша работа, даже не знам кое ме боли ))) С наздраве оправя ли се жлъчката!??)))
        От личен опит, жлъчка и панкреас от преяждане, вероятно по празниците с мазничко агънце е прекалявано. Също патицата много дразни. А може и жлъч към някого да се е насъбрало.

Коментар

• Добро утро !

Кръчмата заприличала на болница...

Имам една теория, че сексът и работата, всичко лекуват а пиенето само помага за лечението....

Наздраве !

пп Дебелото черво много боли и може да помисли човек, че го боли я сърце, я дроб....

Коментар

лоша работа, даже не знам кое ме боли ))) С наздраве оправя ли се жлъчката!??)))
            Докато не пробваме, не можем разбра.
            Наздраве!

П.П. Пък най-добре ще сториш, ако се допиташ до някой готин дофтур.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Черният дроб няма нервни окончания. Доцентът ми по анатомия думаше, че черния дроб не боли, но жлъчката е наблизо и боли и заради него
              Наздраве!
              Не е препоръка... !!!

Коментар

Да ми е жив и здрав! Сега му пия и питието, не само му изяждам мезето
                Да ти е жив и здрав!

Коментар

Срам! Да изяда на баща си мезето от малка. И ний сме седнали да пием с нея, а после се питаме дей изчезна кашуто.
                  Да ми е жив и здрав! Сега му пия и питието, не само му изяждам мезето
                  Мечо

Коментар

Да и мен ме пробожда на същото място
                    Черният дроб няма нервни окончания. Доцентът ми по анатомия думаше, че черния дроб не боли, но жлъчката е наблизо и боли и заради него
                    Наздраве!
                    Last edited by tnm; 07.06.2016, 21:46.
                    Мечо

Коментар

• Греъм няма ли го днес ?!
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

У нашта рода ритуалите бяха други - тати пиеше "Наполеон", пък аз му изяждах бадемите.
                        И никога не съм имала проблем с буквичката "р". Напротив - доста звучно я изговарях, но успях да се науча да контролирам този "недостатък" с годините. Сега само в някои думички не ми се получава
                        Наздраве!
                        Срам! Да изяда на баща си мезето от малка. И ний сме седнали да пием с нея, а после се питаме дей изчезна кашуто.

Коментар

Кое дробче, черното ли? То не боляло казват, ама хардлайнерите стават мнителни и все им се струва, че ги пробожда нещо там си.
                          Да и мен ме пробожда на същото място
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

Пиааааница, забрави как преди неколко десетин години подтичваше след тейко си и му редеше "Тати, бе, купи ми лимонада и захален памук от Етъла, бе." Сега се прави на важна, а за къде ракия без лимоната и ромче без шоколата.
                            Каке, показах на томатето снимките с томатените инсталации и те ревнаха, че искат за тях така. Ама аз ги светнах, че това само в Чужденеция става, а в тяхната родина само дъжд, кал, голи охлюфи и къртици, де виждат и над земята. Така че... да си стегат гащите, що растеж ги чака в бойни условия.
                            У нашта рода ритуалите бяха други - тати пиеше "Наполеон", пък аз му изяждах бадемите.
                            И никога не съм имала проблем с буквичката "р". Напротив - доста звучно я изговарях, но успях да се науча да контролирам този "недостатък" с годините. Сега само в някои думички не ми се получава
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                              И тоалетна, с това уриниране...
                              На hemilio му е позволено, щото иначе с таз кариера за инертни материали - песъчинки, пясъци, камъни ... Мани, мани
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Да са живи и здрави хард-пияниците,
                                днес ме заболя дробчето и само с вода ще казвам наздраве и таратор)))
                                Кое дробче, черното ли? То не боляло казват, ама хардлайнерите стават мнителни и все им се струва, че ги пробожда нещо там си.

Коментар

Working...
                                X