If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трагичен случай си ти. Аз се оправих само с два парацетамола и два дена по як сън, без дори да стигна до греяната, а ти си създал работа на дузина знахарки и аптекарки. Я се стегни, удари 2х30 мастичка и очите ти ще светнат като маслинки.
Не бре...Ужасно съм тъп.....
Когато съм в кабинета, вратата постоянно ми е отворена, барабар с прозореца....
След активния въглен, минах на лят куршум и мълчана вода.....
Сега съм на Фервекс, Цитросепт и Шведска горчивка......
И при всяка глътка казвам по едно Наздраве !( без допълнения )
Трагичен случай си ти. Аз се оправих само с два парацетамола и два дена по як сън, без дори да стигна до греяната, а ти си създал работа на дузина знахарки и аптекарки. Я се стегни, удари 2х30 мастичка и очите ти ще светнат като маслинки.
Много се изпразни тая кръчма нещо. Тянка замина, Чичо спи, Леля блее, Емилио дундурка, Грахчо пресмята резултата от вчерашния ден, Прецаканото ближе рани.... А кой ще почерпи? http://blogatstvo.com/blogatstvo/spiritual/pub/
Не спя, бре....бях изпаднал в лека кома....
След активния въглен, минах на лят куршум и мълчана вода.....
Сега съм на Фервекс, Цитросепт и Шведска горчивка......
И при всяка глътка казвам по едно Наздраве !( без допълнения )
Тянка е в колебание - да се отдаде ли на мързел или да прескочи до Чужденеция и да упражни контрол!?
Наздраве!
П.П. Ако остана, ще ме главят дежурна по дебело псе. Мързелът няма да е пълен.
Еееееее, това се казва почерпка. Като знаеш как да си поискаш. И още радостни новини: Тянката щела да гони Михаля (сигур така се казва песа) и сутрин, и вечер, та ще е изтощена ни стяга в Кръчмата.
Много се изпразни тая кръчма нещо. Тянка замина, Чичо спи, Леля блее, Емилио дундурка, Грахчо пресмята резултата от вчерашния ден, Прецаканото ближе рани.... А кой ще почерпи? http://blogatstvo.com/blogatstvo/spiritual/pub/
Тянка е в колебание - да се отдаде ли на мързел или да прескочи до Чужденеция и да упражни контрол!?
Наздраве!
П.П. Ако остана, ще ме главят дежурна по дебело псе. Мързелът няма да е пълен.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз нали те пратих да спиш, бе, къде се разхождаш? Ще бъдеш санкциониран за нарушаване на лекарските предписания и санаториалния режим.
П.п. Нещо си наобикалял май Маймундере?
Заяждаш се, начи. Ще взема да се престоря на тънкообидна и да се оттегля за няколко дни от форума / ще отида да нагледам чифлиците у Чужденеция/.
Наздраве!
Койй, аззз....?
Ньиеееее...
Приятна работа и да черпиш 3 вити баници като се върнеш....
Заяждаш се, начи. Ще взема да се престоря на тънкообидна и да се оттегля за няколко дни от форума / ще отида да нагледам чифлиците у Чужденеция/.
Наздраве!
Ти пък? - Нали беше с широки разбирания. Я глей как тънко ме корка - крачета от паяк. А за мрежата, в която се е заплел, нищо не казва.
Коментар