IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

2х30 е катализаторът между работата и секса....

На моята възраст си требва 3 от 3.....

Тянка може и 2 от 3.....
    Тянка може 3 от 3, стига едно от тези три да не работа
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Това си е гастрит. Трабва да мухаш белтъчини - шунка, кашкавалче, пилешко. Кавето на гладно е убиец.
      ами то не беше на гладно, аз по обяд го пих и преди това два геврека изядох...но трябва тази вечер да мине, стига съм се тръшкало)))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Тянка може и 2 от 3.....
        Един комшия снощи като изпращаше гостите, каза подпийнал, че това: "секса е селска работа", доколкото правилно го чух цитата))))
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          днес съм на 2 геврека и половина, но не съм пило алкохол, може от това да е)))
          пс. забравих - и едно кафе
          но снощи ядох пържена риба, може и от нея...
          Това си е гастрит. Трабва да мухаш белтъчини - шунка, кашкавалче, пилешко. Кавето на гладно е убиец.

Коментар

Ти да си мълчиш, че с твоите 2х30 вече ни имат за клиника, а не за пивница. Навремето един много закъсал с червата, които нещо се изсушавали и и бил пред умирачка. Отишъл в специализиран санаториум в Италия. Главния доктор го прегледал и го попитал, пийвате ли, Трезвеник съм дофторе, рекъл оня. Дофтура му предписал цялата смяна оня да пийва по едно коняче на ден. Оздравял и влезнал в отбора на потребяващите.

Тянка може и 2 от 3.....

Коментар

Аааа, викаш казва си - "По зле не може да става...."

После да се сеща за Батя и да казва - "може, може...."..
              Не, може би идва времето, когато ще е обратно, особено щом Батя изкара по-голям профит до нова година)))
              Не е препоръка... !!!

Коментар

Тънкообиден е, не носи на майтап и нещо се е афектирал вероятно, Но не се сещам от кое. Май математематиката не му илиза с деведентите и "тъпче на място" Разбирам, че е изнервящо ако няма за семки, но Батя какво да каже!?? Да вземе пример от него!)))
                Аааа, викаш казва си - "По зле не може да става...."

После да се сеща за Батя и да казва - "може, може...."..

Коментар

Добро утро !

Кръчмата заприличала на болница...

Имам една теория, че сексът и работата, всичко лекуват а пиенето само помага за лечението....

Наздраве !

пп Дебелото черво много боли и може да помисли човек, че го боли я сърце, я дроб....
                  Ти да си мълчиш, че с твоите 2х30 вече ни имат за клиника, а не за пивница. Навремето един много закъсал с червата, които нещо се изсушавали и и бил пред умирачка. Отишъл в специализиран санаториум в Италия. Главният лекар го прегледал и го попитал, пийвате ли, Трезвеник съм дофторе, рекъл оня. Дофтурът му предписал цялата смяна оня да пийва по едно коняче на ден. Оздравял и влезнал в отбора на потребяващите.

Коментар

ти не си, но той продължава да те споменава по темите...
                    Тънкообиден е, не носи на майтап и нещо се е афектирал вероятно, Но не се сещам от кое. Може "математематиката да не му излиза" с деведентите и "тъпче на място" Разбирам, че е изнервящо ако няма за семки, но Батя какво да каже!?? Да вземе пример от него!)))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Теорията ти е твърде хубава, ама нека да се придържаме към лечебните и целебни свойства сал на секса и алкохола. Работата някак не се вписва хармонично в общата картинка.
                      Убаво, две от три си е лечение...

Коментар

днес не съм се драло с Кирето))))
                        ти не си, но той продължава да те споменава по темите...

Коментар

днес съм на 2 геврека и половина, но не съм пило алкохол, може от това да е)))
                          пс. забравих - и едно кафе
                          но снощи ядох пържена риба, може и от нея...
                          Пийни два сока и половина от сини сливи и ще мирясаш....

Коментар

Добро утро !

Кръчмата заприличала на болница...

Имам една теория, че сексът и работата, всичко лекуват а пиенето само помага за лечението....

Наздраве !

пп Дебелото черво много боли и може да помисли човек, че го боли я сърце, я дроб....
                            Теорията ти е твърде хубава, ама нека да се придържаме към лечебните и целебни свойства сал на секса и алкохола. Работата някак не се вписва хармонично в общата картинка.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Кирето само го тормози и то се е изнервило.....
                              днес не съм се драло с Кирето))))
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

От личен опит, жлъчка и панкреас от преяждане, вероятно по празниците с мазничко агънце е прекалявано. Също патицата много дразни. А може и жлъч към някого да се е насъбрало.
                                Кирето само го тормози и то се е изнервило.....

Коментар

Working...
                                X