If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти да си мълчиш, че с твоите 2х30 вече ни имат за клиника, а не за пивница. Навремето един много закъсал с червата, които нещо се изсушавали и и бил пред умирачка. Отишъл в специализиран санаториум в Италия. Главния доктор го прегледал и го попитал, пийвате ли, Трезвеник съм дофторе, рекъл оня. Дофтура му предписал цялата смяна оня да пийва по едно коняче на ден. Оздравял и влезнал в отбора на потребяващите.
Тънкообиден е, не носи на майтап и нещо се е афектирал вероятно, Но не се сещам от кое. Май математематиката не му илиза с деведентите и "тъпче на място" Разбирам, че е изнервящо ако няма за семки, но Батя какво да каже!?? Да вземе пример от него!)))
Аааа, викаш казва си - "По зле не може да става...."
После да се сеща за Батя и да казва - "може, може...."..
Имам една теория, че сексът и работата, всичко лекуват а пиенето само помага за лечението....
Наздраве !
пп Дебелото черво много боли и може да помисли човек, че го боли я сърце, я дроб....
Ти да си мълчиш, че с твоите 2х30 вече ни имат за клиника, а не за пивница. Навремето един много закъсал с червата, които нещо се изсушавали и и бил пред умирачка. Отишъл в специализиран санаториум в Италия. Главният лекар го прегледал и го попитал, пийвате ли, Трезвеник съм дофторе, рекъл оня. Дофтурът му предписал цялата смяна оня да пийва по едно коняче на ден. Оздравял и влезнал в отбора на потребяващите.
ти не си, но той продължава да те споменава по темите...
Тънкообиден е, не носи на майтап и нещо се е афектирал вероятно, Но не се сещам от кое. Може "математематиката да не му излиза" с деведентите и "тъпче на място" Разбирам, че е изнервящо ако няма за семки, но Батя какво да каже!?? Да вземе пример от него!)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Теорията ти е твърде хубава, ама нека да се придържаме към лечебните и целебни свойства сал на секса и алкохола. Работата някак не се вписва хармонично в общата картинка.
Имам една теория, че сексът и работата, всичко лекуват а пиенето само помага за лечението....
Наздраве !
пп Дебелото черво много боли и може да помисли човек, че го боли я сърце, я дроб....
Теорията ти е твърде хубава, ама нека да се придържаме към лечебните и целебни свойства сал на секса и алкохола. Работата някак не се вписва хармонично в общата картинка.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
От личен опит, жлъчка и панкреас от преяждане, вероятно по празниците с мазничко агънце е прекалявано. Също патицата много дразни. А може и жлъч към някого да се е насъбрало.
Коментар