IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Тая сутрин си разлях кафето и по всички правила на бабините деветини, съм в очакване на сключване на крупна сделка. Ако не се получи, ще прехвърля някой леф от сметката на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието по моята.
    Наздраве!
    Нищо ново под слънцето...

Всяка НОРМАЛНО мислеща дама - ако стаА въпрос за прехвърляне на крупни суми ОТ сметката на мъжа, към своята - нарича това "прехвърляне на "някой" лев"...

Точно така - с прехвърляне на "някой" лев - може да се анулира нечия сметка... Страшно няма - сметката отново ще се напълни..., то и в природата нищо не се губеше /май/..., а и парите са точно за това - не да пълнят сметки, а да бъдат средство за разплащане при разхубавяване-подмладяването, поддържане на чаровната фигура, фееричните одежди, зашеметяващите аромати и т.н....

Коментар

Тая сутрин си разлях кафето и по всички правила на бабините деветини, съм в очакване на сключване на крупна сделка. Ако не се получи, ще прехвърля някой леф от сметката на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието по моята.
      Наздраве!
      С разливане ли ставале тейзи работи? Ще взема мерки.
      П.п. А с наливане дали се получава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Добрютру! Никой нема ли почирпи, чи спичилил? И ни да фидим файда от руста.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Добрютру! Никой нема ли почирпи, чи спичилил? И ни да фидим файда от руста.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Дупката е важна, бре Тракащия...Дупката на геврека....

Ако е ф 500, можеш цяла маса със хора да нахраниш...
            Не подвеждай прецаканото, що ще мине само на големи дупки и ще оправдае ника си.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Това съм го чел в една книжка. "Габровски шеги" май се казваше
              Може ....
              Все пак Габрово е центъра на Вселената....

Коментар

Това съм го чел в една книжка. "Габровски шеги" май се казваше

Коментар

• Много се пие в тази държава, много.....
                  От детска възраст....Бахти поколението идва....40 % двойки на елементарни въпроси....

Може да е шега, но дали на една чистачка да се пробва на теста и изкарала 3 - ка...Ей така от каквото чула ....

Коментар

Тези два геееврека.... само ме захилват. Те за половинка ракийка не стигат, кво да кажем за цяло каве. Все прецакано ше си ходиш.

Коментар

Не помня от колко години не закусвам. Кафето винаги го пия на гладно, след като съм изпила чаша вода, де.
                      При всеки е различно. За един закуската е най-важна, за друг до 12ч стомаха му спи....

Чаша вода с мед и лимон е класика ...

Според мен, сутрин със закуска или не, трябва да се изпият поне 1/2 л течности.....

Коментар

Ако приложим П - С - П', то евентуално можем да екстраполираме към С - П - С'.....

В първия случай С- то е стока а във втория .....фантазии....

Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Тянка може 3 от 3, стига едно от тези три да не работа
                          Наздраве!
                          Ако приложим П - С - П', то евентуално можем да екстраполираме към С - П - С'.....

В първия случай С- то е стока а във втория .....фантазии....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            ами то не беше на гладно, аз по обяд го пих и преди това два геврека изядох...но трябва тази вечер да мине, стига съм се тръшкало)))
                            Тези два геееврека.... само ме захилват. Те за половинка ракийка не стигат, кво да кажем за цяло каве. Все прецакано ше си ходиш.

Коментар

Това си е гастрит. Трабва да мухаш белтъчини - шунка, кашкавалче, пилешко. Кавето на гладно е убиец.
                              Не помня от колко години не закусвам. Кафето винаги го пия на гладно, след като съм изпила чаша вода, де.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Един комшия снощи като изпращаше гостите, каза подпийнал, че това: "секса е селска работа", доколкото правилно го чух цитата))))
                                Правилно си слушало през ключалката..... ( даже приказката е кърска работа...)

Нооо, по - възрастните сме традиционалисти...
                                По-младите, за жалост са малко неопределени....

Коментар

Working...
                                X