IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наздраве, Кръчма!
    http://optimum2.blog.bg/photos/51276...Ratsenitsa.jpg

Коментар

• Наздраве!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Тогава препоръчвам Санифорт - 1 промил за пиене....

Наздраве !
          Стомашно - чревната ми флора е свикнала на алкохол. Не вярвам Санифорт да й подейства по същия начин.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Въпрос на тълкуване. Аз гледам на алкохола като на дезинфектант
            Я, наздраве!
            Тогава препоръчвам Санифорт - 1 промил за пиене....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Я, наздраве!
              Наздраве, но после, защото още ще шофирам днес
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Да, мина ми снощи по малките часове. И днес играя без токсини)))
                Я, наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  Теб май ти мина болежката щом пак вдигаш наздравици, но при тия атмосферни фронтове може пак те заяде без да си прегрешила нещо. Затова яж редовно и черпи редовно Кръчмата с това, което ти е забранено, че да сме двойно удовлетворени.
                  Да, мина ми снощи по малките часове. И днес играя без токсини)))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

наздраве с минерална водица)))
                    Теб май ти мина болежката щом отново вдигаш наздравици, но при тия атмосферни фронтове може пак те заяде без да си прегрешила нещо. Затова яж редовно и черпи редовно Кръчмата с това, което ти е забранено, че да сме двойно удовлетворени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                      С разливане ли ставале тейзи работи? Ще взема мерки.
                      П.п. А с наливане дали се получава?
                      Разливането трябва да е непринудено, иначе не фаща дикиш
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                        Нищо ново под слънцето...

Всяка НОРМАЛНО мислеща дама - ако стаА въпрос за прехвърляне на крупни суми ОТ сметката на мъжа, към своята - нарича това "прехвърляне на "някой" лев"...

Точно така - с прехвърляне на "някой" лев - може да се анулира нечия сметка... Страшно няма - сметката отново ще се напълни..., то и в природата нищо не се губеше /май/..., а и парите са точно за това - не да пълнят сметки, а да бъдат средство за разплащане при разхубавяване-подмладяването, поддържане на чаровната фигура, фееричните одежди, зашеметяващите аромати и т.н....
                        Тръгнала си май по пътя на Мария Антоанета, макар с тоя ник човек да си помисли, че те тегли нещо към Ан Болейн.

Коментар

Нищо ново под слънцето...

Всяка НОРМАЛНО мислеща дама - ако стаА въпрос за прехвърляне на крупни суми ОТ сметката на мъжа, към своята - нарича това "прехвърляне на "някой" лев"...

Точно така - с прехвърляне на "някой" лев - може да се анулира нечия сметка... Страшно няма - сметката отново ще се напълни..., то и в природата нищо не се губеше /май/..., а и парите са точно за това - не да пълнят сметки, а да бъдат средство за разплащане при разхубавяване-подмладяването, поддържане на чаровната фигура, фееричните одежди, зашеметяващите аромати и т.н....
                          Мъка, мъка, мъка ... Феерични одежди, зашеметяващи аромати... Бъркаш ме с някоя от другите дами у форума.
                          И друг път съм ти споделяла - карабина Блазер, с оптика/карабината сега я вмъкнах, но за оптика съм споменавала/
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Все се чудех, защо напоследък продават някои партиди минералната вода с капкомер...

Има указание: с капкомера се добавят 2 до 3 капки уиски в минералната вода - за хора, отказващи /или оставящи/ алкохола, също - за поддържане тонуса, а и за подобряване вкусовите качества на водата...
                            Не знаех, свят широк ,,,))) аз я изпих чиста, без примеси. Не беше и от чучура на Софарма)))
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

наздраве с минерална водица)))

Все се чудех, защо напоследък продават някои партиди минералната вода с капкомер...

Има указание: с капкомера се добавят 2 до 3 капки уиски в минералната вода - за хора, отказващи /или оставящи/ алкохола, също - за поддържане тонуса, а и за подобряване вкусовите качества на водата...

Коментар

• наздраве с минерална водица)))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X