IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ти кажи за йедение и пийение. Талиги ще намерим
    Ммммм, сега се облизах с тлъста пъстърва, че имах гости. Половин година май не бях взимал, че ми втръсна, ама като позабравиш, пак добре идва. Постито остава зад пъстървата. Пък и на мен разрешено, че язваджия. Не съветвам се престорвате и останалите. Щото Той вижда.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Откъде да знам......

Все едно, че имам вирус в колата....Сменят кабелите, сменят свещите, сменят капачката, всичко ок, тръгна за вилата, тресе като трамвай и спре....

Депресиран съм....
      Ходи с маршрутка, бе. Да не кажа пеш. Смени колата! Моторетка-пърпоретка вземи. Само не се ядосвай Аз без кола я карам, за да не заспя някой ден зад волана. Щото миг приспиване и после цел живот.... Да чукам на дръво. Ама ти искаш да си едър производител. Мож ли го изяда, бе?

Коментар

Аз ли съм неверник бре?
        Аз пося най-строго.
        От време на време 1 бира след работа. Не съм сложил никакво животно в уста от началото.
        От рупане на зелено, ще замясаш на жиотно....

пп Само си тормозите обмяната...Трябва от всичко по малко...
        Като не си доставяш с храната "лош " холестерол, ще си синтезираш още по-лош...

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
          Бобина ?
          Благодаря за предположението....
          Струи загриженост ..... !

При Калитко, повредите са винаги завъртяни. Ще се окаже датчик в делкото, дето се сменя заедно с делкото, а делкото не може да се намери, освен втора употреба, и те са 50 % повредени....

Ще се обадя на 2 разбирача, за да потвърдят диагнозата.......Незнайно защо повредата се проявява след 200 - 300 м движение...Спираш, палиш караш пак толкова и така, до побеляване на космите на г.......а ( да се чете главата )

Ще се пробвам да питам в специализиран форум.

Коментар

Какво едене и пиене по време на пости бре, Неверник....пардон Наивник !!!
            Аз ли съм неверник бре?
            Аз пося най-строго.
            От време на време 1 бира след работа. Не съм сложил никакво животно в уста от началото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
              Бобина ?
              Може и бубина

Коментар

Какво едене и пиене по време на пости бре, Неверник....пардон Наивник !!!

Коментар

Откъде да знам......

Все едно, че имам вирус в колата....Сменят кабелите, сменят свещите, сменят капачката, всичко ок, тръгна за вилата, тресе като трамвай и спре....

Депресиран съм....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                    Викендът ще е дъждовен откъм обед, поне при мен. Малко рейнмюзик ще компенсира неудобствата:
                    https://www.youtube.com/watch?v=P_tAU3GM9XI
                    https://www.youtube.com/watch?v=Zb-VAC3PNFY
                    https://www.youtube.com/watch?v=UYS1QMorSxg
                    Чиче, оцеляха ли овошките? Щото у моите двори всичко нацъфтя. А при кака Тянка май ще им кът сливовата, та ще требва й пращаме.
                    Откъде да знам......

Депресиран съм....

Коментар

• Викендът ще е дъждовен откъм обед, поне при мен. Малко рейнмюзик ще компенсира неудобствата:
                      https://www.youtube.com/watch?v=P_tAU3GM9XI
                      https://www.youtube.com/watch?v=Zb-VAC3PNFY
                      https://www.youtube.com/watch?v=UYS1QMorSxg
                      Чиче, оцеляха ли овошките? Щото у моите двори всичко нацъфтя. А при кака Тянка май ще им кът сливовата, та ще требва й пращаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Тежки работни ангажименти. Ходих да проконтролирам до къде е стигнало строителството на тунела. Рано е още да си поръчвам каска и жилетка.
                        Наздраве!
                        Я си кютай на прохода. Тунелът нема го бъде тоя мандат. Смажи карабината, пардон, наточи картонения ятаган, с който плашиш пътуващите кервани. И глътни две за повече плам в очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                          Къде сте, бе? Петък е, ден на чирака. Днес може и той да се напие. Следобед. Щото майсторът от сутринта кьор-кютук.
                          Я, първите се показали докато съм загрявал със скоростта на шиптарски реотан.
                          Тежки работни ангажименти. Ходих да проконтролирам до къде е стигнало строителството на тунела. Рано е още да си поръчвам каска и жилетка.
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Къде сте, бе? Петък е, ден на чирака. Днес може и той да се напие. Следобед. Щото майсторът от сутринта кьор-кютук.
                            Я, първите се показали докато съм загрявал със скоростта на шиптарски реотан.
                            Attached Files
                            Last edited by Trakatrak'; 08.04.2016, 14:53.

Коментар

Добро утро !
                              Да затваряме ли кепенцата ...?

Приятна и спорна съботно-неделна врътня !
                              Тцъ. След малко метеорологическата обстановка ще се утежни. Няма да става за нищо друго освен за ядене и пиене
                              Наздраве!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Добро утро !
                                Да затваряме ли кепенцата ...?

Приятна и спорна съботно-неделна врътня !

Коментар

Working...
                                X