If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ммммм, сега се облизах с тлъста пъстърва, че имах гости. Половин година май не бях взимал, че ми втръсна, ама като позабравиш, пак добре идва. Постито остава зад пъстървата. Пък и на мен разрешено, че язваджия. Не съветвам се престорвате и останалите. Щото Той вижда.
Все едно, че имам вирус в колата....Сменят кабелите, сменят свещите, сменят капачката, всичко ок, тръгна за вилата, тресе като трамвай и спре....
Депресиран съм....
Ходи с маршрутка, бе. Да не кажа пеш. Смени колата! Моторетка-пърпоретка вземи. Само не се ядосвай Аз без кола я карам, за да не заспя някой ден зад волана. Щото миг приспиване и после цел живот.... Да чукам на дръво. Ама ти искаш да си едър производител. Мож ли го изяда, бе?
Благодаря за предположението....
Струи загриженост ..... !
При Калитко, повредите са винаги завъртяни. Ще се окаже датчик в делкото, дето се сменя заедно с делкото, а делкото не може да се намери, освен втора употреба, и те са 50 % повредени....
Ще се обадя на 2 разбирача, за да потвърдят диагнозата.......Незнайно защо повредата се проявява след 200 - 300 м движение...Спираш, палиш караш пак толкова и така, до побеляване на космите на г.......а ( да се чете главата )
Тежки работни ангажименти. Ходих да проконтролирам до къде е стигнало строителството на тунела. Рано е още да си поръчвам каска и жилетка.
Наздраве!
Я си кютай на прохода. Тунелът нема го бъде тоя мандат. Смажи карабината, пардон, наточи картонения ятаган, с който плашиш пътуващите кервани. И глътни две за повече плам в очите.
Къде сте, бе? Петък е, ден на чирака. Днес може и той да се напие. Следобед. Щото майсторът от сутринта кьор-кютук.
Я, първите се показали докато съм загрявал със скоростта на шиптарски реотан.
Тежки работни ангажименти. Ходих да проконтролирам до къде е стигнало строителството на тунела. Рано е още да си поръчвам каска и жилетка.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Къде сте, бе? Петък е, ден на чирака. Днес може и той да се напие. Следобед. Щото майсторът от сутринта кьор-кютук.
Я, първите се показали докато съм загрявал със скоростта на шиптарски реотан.
Коментар