IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !
    Днес водата ще я ползваме не само за разреждане на питиетата, но и ще я газим до колене....
    Приятен ден !

Коментар

• Днес много чадърено настроението:
      https://www.youtube.com/watch?v=1nfc...&nohtml5=False
      https://www.youtube.com/watch?v=x_3A...&nohtml5=False
      https://www.youtube.com/watch?v=THdC...&nohtml5=False
      https://www.youtube.com/watch?v=DE9r...ohtml5=False:D

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Бе чувал съм че и у Германията порядките им съвсем не са онези за които прокламират пред светът
        Иначе дет има една приказка - нация дет' се напива с бира да дава акъл на такава дето изтрезнява с бира - ай сиктир
        И все пак не мое се отрече че имат и някои стойностни неща (от гледна точка на изкуството и културата де) :

https://www.youtube.com/watch?v=74oBoi5PWNU

Наздраве!

Всички народи си имат чалъми за разпускане. Но южняците просто са по разпуснати. В Египет се заражда еднобожието именно с култ към Слънцето. Колкото повече слънчево време, толкова повече свобода за душата и мързина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
          Ми, то така става веселбата. Без издънки всичко ще е сиво и благоприлично. Пък ний не сме германци, а южняци. Дори те като отидат по на юг почват се поразхвърлят откъм дрешки и порядки.
          Бе чувал съм че и у Германията порядките им съвсем не са онези за които прокламират пред светът
          Иначе дет има една приказка - нация дет' се напива с бира да дава акъл на такава дето изтрезнява с бира - ай сиктир
          И все пак не мое се отрече че имат и някои стойностни неща (от гледна точка на изкуството и културата де) :

https://www.youtube.com/watch?v=74oBoi5PWNU

Наздраве!

Last edited by kev; 09.04.2016, 23:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
            Виждам и ти се кефиш!
            На живо е велико.....те и околните се кефят!
            Ми, то така става веселбата. Без издънки всичко ще е сиво и благоприлично. Пък ний не сме германци, а южняци. Дори те като отидат по на юг почват се поразхвърлят откъм дрешки и порядки.

Коментар

Когато свириш за себе си е важно теб да те кефи. Аз като пропея след втечнена мотивация, жална им майна на останалите, но пък се изпълвам с настроения. От ругатните, де,
              Виждам и ти се кефиш!
              На живо е велико.....те и околните се кефят!
              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                Тракчо, това изпълнение на „Мисти“ ме изкефи!!!!!!!!!!!!!! ...Свиря го, но не съм велик, де....
                Когато свириш за себе си е важно теб да те кефи. Аз като пропея след втечнена мотивация, жална им майна на останалите, но пък се изпълвам с настроения. От ругатните, де,

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Тракащия, те твоите пъстърви кът шарани бре...

Да ти е сладко !
                  Към 400-450 грама бяха, но съм взимал и по 700 гр. Сега април са бая охранени, ала през май някои рибарници (тук са 4-5) спират продажбата, че излизат новите и са малки. В единия има и унгарски шаран, който не е толкова тлъст. Става за пържене. Предпочитам мазната риба, но тук-таме некоя тлъста пастърва на скара оребрена подържа разнообразието.

Коментар

Настържи и два картофа в плънката....Щоот твоята плънка е за пълнени чушки ...

Нооо, каквото дал Господ .......
                    За постни чушки имам друга рецепта, ама ако ти я споделя, после ще трябва да те гърмя. Щото рецептата не трябва да излиза от обхвата на родата
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Ммммм, сега се облизах с тлъста пъстърва, че имах гости. Половин година май не бях взимал, че ми втръсна, ама като позабравиш, пак добре идва. Постито остава зад пъстървата. Пък и на мен разрешено, че язваджия. Не съветвам се престорвате и останалите. Щото Той вижда.
                      Тракащия, те твоите пъстърви кът шарани бре...

Да ти е сладко !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Направих цяла тенджера с постни сърми. Уж, де Щото като подобрител на ориза сложих сирене и яйце. А и сосът към тях е кисело мляко с копър и зехтин, та не знам доколко с таз манджа ще спазя постите
                        Наздраве!
                        Настържи и два картофа в плънката....Щоот твоята плънка е за пълнени чушки ...

Нооо, каквото дал Господ .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Мани, мани. Ей ся бях във Виктория. Ядох печени чушки с песто и пържени чушки с домати
                          Много обичам печени чушки с доматен сос. ( може и песто да се добави за красота )

Бях опекъл към 15 кила червени чушки и останаха само 3 плика в камерата ....

Утре ще замезвам с единия....

Наздраве !

Коментар

• Направих цяла тенджера с постни сърми. Уж, де Щото като подобрител на ориза сложих сирене и яйце. А и сосът към тях е кисело мляко с копър и зехтин, та не знам доколко с таз манджа ще спазя постите
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Тракчо, това изпълнение на „Мисти“ ме изкефи!!!!!!!!!!!!!! ...Свиря го, но не съм велик, де....
                              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

От рупане на зелено, ще замясаш на жиотно....

пп Само си тормозите обмяната...Трябва от всичко по малко...
                                Като не си доставяш с храната "лош " холестерол, ще си синтезираш още по-лош...
                                Мани, мани. Ей ся бях във Виктория. Ядох печени чушки с песто и пържени чушки с домати

Коментар

X