If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бе чувал съм че и у Германията порядките им съвсем не са онези за които прокламират пред светът
Иначе дет има една приказка - нация дет' се напива с бира да дава акъл на такава дето изтрезнява с бира - ай сиктир
И все пак не мое се отрече че имат и някои стойностни неща (от гледна точка на изкуството и културата де) :
Всички народи си имат чалъми за разпускане. Но южняците просто са по разпуснати. В Египет се заражда еднобожието именно с култ към Слънцето. Колкото повече слънчево време, толкова повече свобода за душата и мързина.
Ми, то така става веселбата. Без издънки всичко ще е сиво и благоприлично. Пък ний не сме германци, а южняци. Дори те като отидат по на юг почват се поразхвърлят откъм дрешки и порядки.
Бе чувал съм че и у Германията порядките им съвсем не са онези за които прокламират пред светът
Иначе дет има една приказка - нация дет' се напива с бира да дава акъл на такава дето изтрезнява с бира - ай сиктир
И все пак не мое се отрече че имат и някои стойностни неща (от гледна точка на изкуството и културата де) :
Виждам и ти се кефиш!
На живо е велико.....те и околните се кефят!
Ми, то така става веселбата. Без издънки всичко ще е сиво и благоприлично. Пък ний не сме германци, а южняци. Дори те като отидат по на юг почват се поразхвърлят откъм дрешки и порядки.
Когато свириш за себе си е важно теб да те кефи. Аз като пропея след втечнена мотивация, жална им майна на останалите, но пък се изпълвам с настроения. От ругатните, де,
Виждам и ти се кефиш!
На живо е велико.....те и околните се кефят!
Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Тракчо, това изпълнение на „Мисти“ ме изкефи!!!!!!!!!!!!!! ...Свиря го, но не съм велик, де....
Когато свириш за себе си е важно теб да те кефи. Аз като пропея след втечнена мотивация, жална им майна на останалите, но пък се изпълвам с настроения. От ругатните, де,
Към 400-450 грама бяха, но съм взимал и по 700 гр. Сега април са бая охранени, ала през май някои рибарници (тук са 4-5) спират продажбата, че излизат новите и са малки. В единия има и унгарски шаран, който не е толкова тлъст. Става за пържене. Предпочитам мазната риба, но тук-таме некоя тлъста пастърва на скара оребрена подържа разнообразието.
Настържи и два картофа в плънката....Щоот твоята плънка е за пълнени чушки ...
Нооо, каквото дал Господ .......
За постни чушки имам друга рецепта, ама ако ти я споделя, после ще трябва да те гърмя. Щото рецептата не трябва да излиза от обхвата на родата
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ммммм, сега се облизах с тлъста пъстърва, че имах гости. Половин година май не бях взимал, че ми втръсна, ама като позабравиш, пак добре идва. Постито остава зад пъстървата. Пък и на мен разрешено, че язваджия. Не съветвам се престорвате и останалите. Щото Той вижда.
Направих цяла тенджера с постни сърми. Уж, де Щото като подобрител на ориза сложих сирене и яйце. А и сосът към тях е кисело мляко с копър и зехтин, та не знам доколко с таз манджа ще спазя постите
Наздраве!
Настържи и два картофа в плънката....Щоот твоята плънка е за пълнени чушки ...
Направих цяла тенджера с постни сърми. Уж, де Щото като подобрител на ориза сложих сирене и яйце. А и сосът към тях е кисело мляко с копър и зехтин, та не знам доколко с таз манджа ще спазя постите
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар