Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСе мий мисълта, че като ти сипя - тогава ще се почне
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете .... докато не се е почнАло....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеот толкоз бързане си изял едно О на бонжура, ама айде - ей ти боза, ама с малко по-дълъг процес на ферментация
И в допълнение на ферментацията - дестилация
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеBonjur
Боза ми са пие
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАбе, като малки връзвахме с дебел конец стар портфейл или направо книжно левче, подхвърляхме го на тротоара, конеца в тревата, ний също се криехме в нея и чакахме в кикот. Като мине некой съвестен гражданин или гражданка и се наведе да прибере късметя, дърпахме конеца и се разбягвахме със смях. Ако жертвата имаше чувство за хумор и тя се смееше и се заканваше демонстративно шеговито.
Кака Тянка заложи Хенесито и чака да клъвнем. Като вземе спечели и да трябва да почерпи, ще дръпне кончето и ще рече "Чекам ви в Чужденеция да почерпа при стария дъб в сухия валог." Ходи го търси.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМуха с кукичка......
Кака Тянка заложи Хенесито и чака да клъвнем. Като вземе спечели и да трябва да почерпи, ще дръпне кончето и ще рече "Чекам ви в Чужденеция да почерпа при стария дъб в сухия валог." Ходи го търси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Чекаме със зяпнали уста. Дано ни огрее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩе споделя с вас Хенесито, дето по-едрата 1/3-та ще ми връчи, след като загуби облога
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМалиййй, как се ядосах преди малко.....
Ако не беше уискито до мен, да си отпия един гълток за лек. щях да се гътна.....
Сега съм леко замаян и се псувам на глас....Как може да съм толкова глупав...?
пп Сега имам човек до мен,за да пише обяснение, но после ще повторя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеА за нас къф ще е кяра, за да се насочим към коя страна да навиваме фортуната с палци и магии?
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНаздраве,и да не пиете карали!!!
Коментар
Коментар