Сипете ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение15 годишна възраст. И аз не пия уиски. Ром -да, коняк - от време на време.
Наздраве!
П.П. С по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието сме се сключили облог - всеки купува питие на другия в зависимост от това, дали по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието вземе шофьорска книжка от първия път.
Сега безценното камъче на мама е под натиск
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеУж не запомнила името, пък си го къта в скута с все прокурорската 12-годишна възраст. Добре че не пия виски.
Наздраве!
П.П. С по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието сме се сключили облог - всеки купува питие на другия в зависимост от това, дали по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието вземе шофьорска книжка от първия път.
Сега безценното камъче на мама е под натискПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВ чест на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието дори уиски пих, пък аз на това питие. Някво в прокурорска възраст беше, ама така и не му запомних името.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНе, бе, докопала е добра пиячка и сега й се свиди да почерппи.Габровската кръв на алкохол не става, но с алкохол се разрежда.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
що ?
да не си болна нещо ?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
що ?
да не си болна нещо ?Габровската кръв на алкохол не става, но с алкохол се разрежда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНяколко дни ще съм във въздържание откъм алкохола
що ?
да не си болна нещо ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДъжд, вятър, студ...бира, вино, ракия , уиски за Грую , ром за теб( ако дойдеш...може два..)
Наздраве !
пп УжасТ...станало време за обяд....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУ Голямо село голям дъжд, така лЕ?
Наздраве!)
Наздраве !
пп УжасТ...станало време за обяд....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес водата ще я ползваме не само за разреждане на питиетата, но и ще я газим до колене....
Приятен ден !
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес водата ще я ползваме не само за разреждане на питиетата, но и ще я газим до колене....
Приятен ден !Баси свинщината е навън, сипал съм чайче и се чудя какво да добавя, че да ме сгрее
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар