IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Никакви съмнения.Даже подозирам, че е и палава фантазията ти
    Наздраве и на теб, съкровище!
    Ахъъ. И не само фантазията
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      И си представи, че се изкарвам смес чирпаномакедонец. Не че съм натурално маке, де. Мога да пофала некои познати македонци от Оттатък, че са кротки и толерантни. Не бива генерализираш.

Таз карма карашик смес в определен момент може да бъде баят взривоопасна. Да си имам едно на ум, начи
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        тази вечер кой е наред да черпи?
        Космонавта... да ни е жив и здрав!

https://www.youtube.com/watch?v=1tOb2MXgtKA

Наздраве!

Last edited by kev; 12.04.2016, 22:58.

Коментар

• тази вечер кой е наред да черпи?

Коментар

Теб ти присветна като дочу палави гласчета. А се правеше на много вработен. Седай да пиеш 2х30 и си мечтай за палувания в Страната на чудесата. Там и за чичетата има място.
            Тц...не ми се пие, не ми се и работи, вече.....
            Лятото излизам 3 месеца в отпуск и на есен напускам...
            Животът е кратък, жените вечно млади, ракията и салатата в излишък а само аз остарявам в работа и разправии.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Добро утро на палавите и на не дотам палавите !

Слънце в косите и блясък в очите !

Наздраве !
              Теб ти присветна като дочу палави гласчета. А се правеше на много вработен. Седай да пиеш 2х30 и си мечтай за палувания в Страната на чудесата. Там и за чичетата има място.

Коментар

• Добро утро на палавите и на не дотам палавите !

Слънце в косите и блясък в очите !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Имаш некакви съмнения относно моята многопластова, развинтена и богата фантазия!?
                  Наздраве, съкровище!
                  Никакви съмнения.Даже подозирам, че е и палава фантазията ти
                  Наздраве и на теб, съкровище!
                  Life won't wait for you.

Коментар

С македонец на една маса не сядам. Преживявала съм туй удоволствие на млади години, кога нервната ми система беше в по-добра кундиция. Сега всякак не мога се стърпя да не му тегля една и да си разваля рахатлъка от пиенето.
                    Наздраве!
                    И си представи, че се изкарвам смес чирпаномакедонец. Не че съм натурално маке, де. Мога да пофала некои познати македонци от Оттатък, че са кротки и толерантни. Не бива генерализираш.

Коментар

На Месечината може, що лесно се става лунатик и по стълбата, по стълбата, хоп направо пред чашката. И бракята нема откажат, щом се черпи.
                      С македонец на една маса не сядам. Преживявала съм туй удоволствие на млади години, кога нервната ми система беше в по-добра кундиция. Сега всякак не мога се стърпя да не му тегля една и да си разваля рахатлъка от пиенето.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Ама не съм казАл к'во да се почне
                        Имаш некакви съмнения относно моята многопластова, развинтена и богата фантазия!?
                        Наздраве, съкровище!
                        Мечо

Коментар

Ми, на Луната не може - все пак е македонска територия
                          Наздраве!
                          На Месечината може, що лесно се става лунатик и по стълбата, по стълбата, хоп направо пред чашката. И бракята нема откажат, щом се черпи.

Коментар

Аааа, на Марс, нали. Те така ги зарибяват тия с еднопосочния билет, де ще са морски свинчета.
                            Ми, на Луната не може - все пак е македонска територия
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Ама не съм казАл к'во да се почне
                              Грахчо само налива в огъня, ама кво, вода ли, спирт ли, мож и газьол да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Bonjur
                                Боза ми са пие
                                Ранно пиле ранни напитки пие и цел ден нахранено ходи. Прясната боза -емблема на Ориента! Ферментиралата е само за герои на уестърните.

Коментар

Working...
                                X