Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИ си представи, че се изкарвам смес чирпаномакедонец. Не че съм натурално маке, де. Мога да пофала некои познати македонци от Оттатък, че са кротки и толерантни. Не бива генерализираш.
Таз карма карашик смес в определен момент може да бъде баят взривоопасна. Да си имам едно на ум, начи
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениетази вечер кой е наред да черпи?
https://www.youtube.com/watch?v=1tOb2MXgtKA
Наздраве!
Last edited by kev; 12.04.2016, 22:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТеб ти присветна като дочу палави гласчета. А се правеше на много вработен. Седай да пиеш 2х30 и си мечтай за палувания в Страната на чудесата.Там и за чичетата има място.
Лятото излизам 3 месеца в отпуск и на есен напускам...
Животът е кратък, жените вечно млади, ракията и салатата в излишък а само аз остарявам в работа и разправии.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро на палавите и на не дотам палавите !
Слънце в косите и блясък в очите !
Наздраве !Там и за чичетата има място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИмаш некакви съмнения относно моята многопластова, развинтена и богата фантазия!?
Наздраве, съкровище!
Наздраве и на теб, съкровище!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеС македонец на една маса не сядам. Преживявала съм туй удоволствие на млади години, кога нервната ми система беше в по-добра кундиция. Сега всякак не мога се стърпя да не му тегля една и да си разваля рахатлъка от пиенето.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНа Месечината може, що лесно се става лунатик и по стълбата, по стълбата, хоп направо пред чашката. И бракята нема откажат, щом се черпи.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАма не съм казАл к'во да се почне!?
Наздраве, съкровище!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи, на Луната не може - все пак е македонска територия
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Аааа, на Марс, нали. Те така ги зарибяват тия с еднопосочния билет, де ще са морски свинчета.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАма не съм казАл к'во да се почне
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеBonjur
Боза ми са пие
Коментар
Коментар