Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕ, ти така, като ни нема - черпиш, кога додем викаш "Почерпете!"
Масата е сложена, салатата за всички вкусове е сервирана и Колето чака с поднос питиета, за да налива...
Коле, ДА....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАз "никой" ли съм!? Слагай си очките и първо се огледай преди да пишеш небивалици.
Наздраве!
П.П. За мен Метакса, че от снощи съм на това питие.
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТука не се черпи, тука се сипва!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТука не се черпи, тука се сипва!
Наздраве!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕ, ти така, като ни нема - черпиш, кога додем викаш "Почерпете!"
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака и така няма никой в кръчмата, що не взема да почерпя....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАма ... това са некви условности. Що е нужно да се съобразявам с тях, като ми пречат на естетическите виждания!?
Наздраве!
П.П. Сигурен ли си, че ако го накарам да забие пирона у контакта, огледалото ще светне!?. Така може да спестя някой леф от "лунички"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака и така няма никой в кръчмата, що не взема да почерпя....
Наздраве !
Наздраве!
П.П. За мен Метакса, че от снощи съм на това питие.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАма ... това са некви условности. Що е нужно да се съобразявам с тях, като ми пречат на естетическите виждания!?
Наздраве!
П.П. Сигурен ли си, че ако го накарам да забие пирона у контакта, огледалото ще светне!?. Така може да спестя някой леф от "лунички"
Не е сигурен, но ти го накарай за проба.....
пп Винаги идва момента в едно семейство , когато на жената и се иска, мъжа да забие пирон в контакт...( ако може трифазен )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеХах! На женските претенции и приумици проектите на инсталациите все им криви им пречат. Следващия път го накарай човека да забие пирона в контакта. Огледалото може да светне.Добре че мъж на място, та удържа на щенията ти.
!?
Наздраве!
П.П. Сигурен ли си, че ако го накарам да забие пирона у контакта, огледалото ще светне!?. Така може да спестя някой леф от "лунички"Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИдеята ти никак не е лоша. Обаче по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието напоследък ми отказва, кога стане въпрос за пробиване на отвори у банята.
Преди време го карах да ми слага огледало и не знам що, ама някви тръби се оказаха на неподходящото място. Още не мога да си обясня какво търсят там, където на мен най ми пасва да се намира огледалото
Наздраве!Добре че мъж на място, та удържа на щенията ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТрябваше го преместиш в банята и да му пуснеш контрастен душ да се аклиматизира ударно.
Преди време го карах да ми слага огледало и не знам що, ама някви тръби се оказаха на неподходящото място. Още не мога да си обясня какво търсят там, където на мен най ми пасва да се намира огледалото
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар