Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДнес цял ден се бият модерните часовници, с тези дето искат побутване
Ама поне създадох работа на по-едрата 1/3-та от домочадието. Отбръмча си с бормашината
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа, ама се спи с един час по-малко. Като цяло това местене напред - назад, не се отразява благоприятно на мързела ми. Не го одобрявам.
Наздраве!
Винаги съм подкрепял местенето на часовника, макар трудно да се аклиматизирам и поради здравословни причини. Но жертвата си заслужава както при посещение на интересна страна от друг часови пояс. Уууууу, отврат, мразя да ми се бърника в биологичния часовник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеВ това се състои смисъла на преместването на часовника. С един час се увеличава вечер светлото и се стимулират обществените контакти, културния живот и най-вече веселбите и други форми на отпускане.
Емилио къде така мистериозно пропадна, след като подхвърли загадката "6"? Да не си последовател на енигматиката и мистиката. Това "6" обвито в пелена от тайнственост и многовариантност.
Наздраве!Last edited by tnm; 27.03.2016, 21:54.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИ се мръква доста по-късно вече
Емилио къде така мистериозно пропадна, след като подхвърли загадката "6"? Да не си последовател на енигматиката и мистиката. Това "6" обвито в пелена от тайнственост и многовариантност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИзлизайте! Слънчице навън най-после. Иде биреното време.
Последните бирени фиести отпреди половин година:
http://podtepeto.com/meze/polovin-to...esta-v-kapana/
Коментар
-
Излизайте! Слънчице навън най-после. Иде биреното време.
Последните бирени фиести отпреди половин година:
http://podtepeto.com/meze/polovin-to...esta-v-kapana/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВзел си изпит с шестица!? Не мое да бъде
Най-вероятно жена му му е дала 6 часа сън и той, докато си взимал приспивателното на екс, побързал се пофали. Личи си по телеграфическия стил. Засечи, шест часа по късно ще се обади.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеднес 6
ще черпя,наливайте сиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧеша се по главата. Имам ботушки с цип, дали да ги не сложа. Всъщност, по-добре да махна връзките или да сложа галошки. Добре че си купих, но много студено още с тях.
Тянке, като излизаш от пещерата, бутай пак камъка, че ще избягат топлото и късметът. И кучето горкото ще се запилее.
Етнография се учи в първи курс. Сега го прекръстиха на Етнология. Едва го взех с повторение преди 30 години, а ти искаш да знам що у 18 век селаните носели цървулки с цип.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеднес 6
ще черпя,наливайте си
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩот тъй искамВий като учите история, поне малко у фолклора не надничате ли!?
Днес е Благовещение. Освен самодивите, дето излизат от пещерите, по поляните и горите полазват и змии. Та поверието гласи, че днес връзките на обувките не трябва да се развързват и да се влачат по земята, щото змията се лъже и следва човека. А като разбере, че се е подлъгала по вързанки, а не лази подир своя посестрима или брат, може да се ядоса и да ухапе човека, дето не може да си върже връзките.
Наздраве!
Тянке, като излизаш от пещерата, бутай пак камъка, че ще избягат топлото и късметът. И кучето горкото ще се запилее.
Етнография се учи в първи курс. Сега го прекръстиха на Етнология. Едва го взех с повторение преди 30 години, а ти искаш да знам що у 18 век селаните носели цървулки с цип.Last edited by Trakatrak'; 25.03.2016, 15:40.
Коментар
Коментар