IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

То, със селски домати всичко е вкусно. Ама те са от ден до лладне, разбирай от август до септември. Ако си ги произведеш. Или в късни доби наминеш към градинката на некое чиче. Във високата й част.
    Миии, това е като секс с някоя супер мацка....Няма и месец....

Само че, спомена за този месец те крепи години.....

Та и за салатата от Дивото....Пия си ракията и си фантазирам за следващото лято..

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Те това ме притеснява....Тая естетика хич не ми се нрави....Започнеш ли да се гънеш и пъшкаш кът си обуваш чорапите, значи си се олял с хапването и естетиката остава по платната на художниците...

пп Миналата седмица ползвах отверка и си я забих в показалеца....Сега ми се губи чувствителността на последната фаланга и натискам по 2 букви наведнъж....Кът се замисли човек си повредих още един инструмент.....
      Кой, кой инструмент си повредил, че не разбрах, пък са опасявам нежните форумки (не идва от фурми) да не изпаднат в униние.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А къдей още Коледа, че и Нова Година!?
        Добре, че Зарата навремето беше споделил нещо от сорта, дето от естетическа гледна точка е хубаво с годините да се качват и килата.
        Много успокояващо прозрение, според мен.
        Наздраве!

П.П. Днес Русото трябва да почерпи..
        Недей налива отрова в душата, че от пролетните празници вдигнах едни 3-4 кг. и не мога ги сваля. Верно Русото май Андрейчо беше. Издири го в тема Политика и го докарай да почерпи.

Коментар

Защото материала е калпав...Трябва доматите, печените чушки и краставиците да УХАЯТ....Тогава е ненадмината.
          Сега селска, гръцка и други разни такива ги мешат с меса, яйца, риби и какво ли не, за да овкусят материала...

Нооо, за 2х30 всичко става.....

Наздраве !

пп От свежото и студено време ми се е отворил един апетит... УжасТ...Ще се заформи окръжност ....
          То, със селски домати всичко е вкусно. Ама те са от ден до лладне, разбирай от август до септември. Ако си ги произведеш. Или в късни доби наминеш към градинката на некое чиче. Във високата й част.

Коментар

Добре, че Зарата навремето беше споделил нещо от сорта, дето от естетическа гледна точка е хубаво с годините да се качват и килата.
            Наздраве!

Те това ме притеснява....Тая естетика хич не ми се нрави....Започнеш ли да се гънеш и пъшкаш кът си обуваш чорапите, значи си се олял с хапването и естетиката остава по платната на художниците...

пп Миналата седмица ползвах отверка и си я забих в показалеца....Сега ми се губи чувствителността на последната фаланга и натискам по 2 букви наведнъж....Кът се замисли човек си повредих още един инструмент.....
            Last edited by 4i40; 30.11.2016, 14:14.

Коментар

Малеййййй! Отиде ви плана за петидневката. Рано почнахте се оправдавате с обективните затруднения.
              При положение, че е дебелото псе не припира да се застоява навън /пък то много умно/, що аз трябва да се тормозя в бурите!?
              Тцъ, време е за червено вино с мезе. На открит терен - кога запей коса.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Защото материала е калпав...Трябва доматите, печените чушки и краставиците да УХАЯТ....Тогава е ненадмината.
                Сега селска, гръцка и други разни такива ги мешат с меса, яйца, риби и какво ли не, за да овкусят материала...

Наздраве !

пп От свежото и студено време ми се е отворил един апетит... УжасТ...Ще се заформи окръжност ....
                Наздраве!

Мечо

Коментар

• Прав си Чиче,точно тъй си е.

П.С. за апетита и аз съм тъй
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Как да не си ходи? Любима комбинация - хем зарзават, хем белтъчина. Нещо шопската рядко вече ме кефи. Аз не мога я правя, ама и в рестораните защо, бе?

Наздраве !

Коментар

По билото на Балканя сняг, студ, ветър ... Усложнена обстановката, не става за работа.
                      Затуй - свинско с кисело зеле, червено вино и фърляне от време на време по некой поглед на цепениците, дет горят у камината.
                      Наздраве!
                      Вай Кака завидях ти на пашалъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Наздраве.
                        Домашнярка със модерна салата капрезе-не си ходи много,ма ко да прайш,нема развалям кефа на съпругата
                        Как да не си ходи? Любима комбинация - хем зарзават, хем белтъчина. Нещо шопската рядко вече ме кефи. Аз не мога я правя, ама и в рестораните защо, бе?

Коментар

По билото на Балканя сняг, студ, ветър ... Усложнена обстановката, не става за работа.
                          Затуй - свинско с кисело зеле, червено вино и фърляне от време на време по некой поглед на цепениците, дет горят у камината.
                          Наздраве!
                          Малеййййй! Отиде ви плана за петидневката. Рано почнахте се оправдавате с обективните затруднения.

Коментар

Ти да мълчиш! Днес сигур си ограбила поне два кервана и в момента май гуляеш с млечно камилче.
                            Наздраве!

Мечо

Коментар

• Наздраве.
                              Домашнярка със модерна салата капрезе-не си ходи много,ма ко да прайш,нема развалям кефа на съпругата

Коментар

• Пазете хубавата ни страна и нейните табиети!
                                https://www.youtube.com/watch?v=GzDLCLfe4Go

Коментар

X