IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Той, бацилът е къс бре, вируса е дълъг....

бах маа му...Писах ти лично...едвам се оправих....
    Даже си помислих, че съм го пратил на Дамата.....Студена пот ме обля....
    ЛС прочетено, но продължава си стои като новичко. Много има да ремонтират още.
    А моят отговор се не вижда в изпратени. Смех.
    Last edited by Trakatrak'; 30.11.2016, 21:50.

Коментар

Друг път на сънища вяра нямай...ПИТАЙ...!
      КОГО? Кънти този въпрос и се спира на дъното на чашката. Просто тогава бях решил да се пусна рисково за многократно увеличение. Скочи почти двойно, но за малко. Пък целта беше поне четворно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Нищо за старините не съм му говорил. Аз съм по не толкова вехти джунджурии.
        Голям инвеститор нема как да бъда. За съжаление. Но понякога уцелвам момента. Наздраве за моментите на прозрение!
        П.п. Такъф момент имах навремето с Химко. Даже го сънувах преди решението за покупка. Уви!
        Друг път на сънища вяра нямай...ПИТАЙ...!

Коментар

Нема, бе, то от разстояние не фаща. Не муй толкова дълъг, ъъъъ, бацилът.
          Той, бацилът е къс бре, вируса е дълъг....

бах маа му...Писах ти лично...едвам се оправих....
          Даже си помислих, че съм го пратил на Дамата.....Студена пот ме обля....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

УжасТ. Ся, остава Колето да наложи карантина у Кръчмата.
            Наздраве!
            Нема, бе, то от разстояние не фаща. Не муй толкова дълъг, ъъъъ, бацилът.

Коментар

Налива метанол с цианкалий....
              Не знам какво си му налял в главата, но все по-големи са фантазиите му за люлката на всички цивилизации и мястото на наследниците ѝ ....

пп Гледам си станал голям инвеститор в ХИМ.....тц. тц.тц....
              Нищо за старините не съм му говорил. Аз съм по не толкова вехти джунджурии.
              Голям инвеститор нема как да бъда. За съжаление. Но понякога уцелвам момента. Наздраве за моментите на прозрение!
              П.п. Такъф момент имах навремето с Химко. Даже го сънувах преди решението за покупка. Уви!

Коментар

Наздраве!
                Койй, неее....
                Само може да вдигне градуса на пиенето, за да действа като дезинфекция на гръцмуля....

Наздраве !

Коментар

Да не гой лепнала некоя друга по-прилепчива болезнь от Венера, планетата.
                  Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Остави това. Тема Политика изчезнала. Русото се напило и я тафнало. Или черпи там при затворени врати. Не е честно! Не е честно! Толкова исторически консултации съм му дал, а той налива само на приятелите си Гигов и Маркоци.

Налива метанол с цианкалий....
                    Не знам какво си му налял в главата, но все по-големи са фантазиите му за люлката на всички цивилизации и мястото на наследниците ѝ ....

пп Гледам си станал голям инвеститор в ХИМ.....тц. тц.тц....
                    Last edited by 4i40; 30.11.2016, 20:59.

Коментар

Бре, ти филми не гледаш ли ? Книги не четеш ли ( освен учебници, статии, монографии и дебели книги по история...)
                      Къде видя самохвалство..!!!? Това бяха само разсъждения по картинка....

Наздраве !
                      Остави това. Тема Политика изчезнала. Русото се напило и я тафнало. Или черпи там при затворени врати. Не е честно! Не е честно! Толкова исторически консултации съм му дал, а той налива само на приятелите си Гигов и Маркоци.

Коментар

Егати самохвалството! Бил издържал цял месец с неква си хубава мацка. На промеждутъци, а между тях 2х30 и прибежки до колците с доматите за енергизиране. Еееее, сопри се, де, още малко ще станеш фантазичар като Андрейчо. Я прескочи до Политика и го изфинтрай да дофтаса и почерпи. Хем ще трофкаме гъжа Няма ТъНа-Мъна.
                        Бре, ти филми не гледаш ли ? Книги не четеш ли ( освен учебници, статии, монографии и дебели книги по история...)
                        Къде видя самохвалство..!!!? Това бяха само разсъждения по картинка....

Наздраве !

Коментар

Ми ..., ако те е лепнала деменцията, отиде коня у ряката.
                          Наздраве!
                          Да не гой лепнала некоя друга по-прилепчива болезнь от Венера, планетата.

Коментар

Миии, това е като секс с някоя супер мацка....Няма и месец....

Само че, спомена за този месец те крепи години.....

Та и за салатата от Дивото....Пия си ракията и си фантазирам за следващото лято..

Наздраве !
                            Егати самохвалството! Бил издържал цял месец с неква си хубава мацка. На промеждутъци, а между тях 2х30 и прибежки до колците с доматите за енергизиране. Еееее, сопри се, де, още малко ще станеш фантазичар като Андрейчо. Я прескочи до Политика и го изфинтрай да дофтаса и почерпи. Хем ще трофкаме гъжа Няма ТъНа-Мъна.

Коментар

Миии, това е като секс с някоя супер мацка....Няма и месец....

Само че, спомена за този месец те крепи години.....

Та и за салатата от Дивото....Пия си ракията и си фантазирам за следващото лято..

Наздраве !
                              Ми ..., ако те е лепнала деменцията, отиде коня у ряката.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Недей налива отрова в душата, че от пролетните празници вдигнах едни 3-4 кг. и не мога ги сваля. Верно Русото май Андрейчо беше. Издири го в тема Политика и го докарай да почерпи.
                                Само това липсва - да оцвъкате и тук пейзажа.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X