If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма кой да ми изкара пиене от мазата. По-едрата 1/3-та прескочи до Чужденеция, по-кльощавата на хандбален мач. Мен ме мързи да повикам асансьора.
Наздраве!
Тайзи Тянка яко се бори за първенството по мързел. Ного силен ход - мръзяло я да се спусне с асансора до избата. Мен пък ма мързи да излаза от там.
Няма кой да ми изкара пиене от мазата. По-едрата 1/3-та прескочи до Чужденеция, по-кльощавата на хандбален мач. Мен ме мързи да повикам асансьора.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Както казваше един колега, с тез очи маслинки много ти отива да лажеш. Кво да правя като родата близу живяла до гръчулята и прифанала това-онова. https://www.youtube.com/watch?v=1BseWm3FhBg
На тия кметове в Стрелча много полярни им предпочитанията. Предишният се фърлаше на девойки, настоящият - на баби. Абе, нема ли един нормален управник да прегърне бутилката? Наззззздраааавеее!
На тия кметове в Стрелча много полярни им предпочитанията. Предишният се фърлаше на девойки, настоящият - на баби. Абе, нема ли един нормален управник да прегърне бутилката? Наззззздраааавеее!
Коментар