IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никъде не пише, че не мое виртуална ракия с виртуална шопска салаДка. Сипете!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Нещо шмекеруваш. Цяла вечер вчера пихте с Русото, а ний наобикаляхме залостената тема и точехме лиги. Кой тоя Соколов - от "Опасен чар" ли? Ми той много имена има. Не си ли гледал филма.
      С кого съм пил бе!?!?!? С Марандита? Аз с готвачки не пия! С изключение на жената, ама тя каква ли готвачка е?

А СоКоЛоВ не го знаеш, щото си нов. Дълга тема е. Не ми се обсъжда. Не е от "Опасен чар" ама има афинитет към пернатите.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Т'ва вече не е форум! Тук цари някаква диктатура на модерацията. Вчера затвориха темата "Политика" щото ... не знам що? Казах на Птицата, че е СоКоЛ. Т'ва беше очевадно. Днес затвориха друга тема щот' била расистка. Тъй да е!
        Ша си налея едно! Наздраве!
        п.п. Не е първото!
        Не думай! Хранех таквиз големи надежди Тракащия да викне en garde и да кръстоса шпага със Смока.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Пък ако пиеш сам у избата, може и интроверт да те пишем, а!?

Наздраве!

Напълно и окончателно. Ех, само изба да имаше.

Коментар

Може и за меланхолия да мине. Отмечтах се.
            Пък ако пиеш сам у избата, може и интроверт да те пишем, а!?

Наздраве!

Мечо

Коментар

Това не е мързел, бре!!! Това леност.
              Може и за меланхолия да мине. Отмечтах се.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Т'ва вече не е форум! Тук цари някаква диктатура на модерацията. Вчера затвориха темата "Политика" щото ... не знам що? Казах на Птицата, че е СоКоЛ. Т'ва беше очевадно. Днес затвориха друга тема щот' била расистка. Тъй да е!
                п.п. Не е първото!
                Нещо шмекеруваш. Цяла вечер вчера пихте с Русото, а ний наобикаляхме залостената тема и точехме лиги. Кой тоя Соколов - от "Опасен чар" ли? Ми той много имена има. Не си ли гледал филма.

Коментар

• да не би да са се сменили собствениците?????
                  с други разбирания да са

наздраве,тук е по свободно ,дишай
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Т'ва вече не е форум! Тук цари някаква диктатура на модерацията. Вчера затвориха темата "Политика" щото ... не знам що? Казах на Птицата, че е СоКоЛ. Т'ва беше очевадно. Днес затвориха друга тема щот' била расистка. Тъй да е!
                    п.п. Не е първото!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Туй да те домързи да си вземеш пиячка,е сериозен недъг

Тцъ. На това му се вика твърд и праволинеен мързел
                      Мечо

Коментар

Няма кой да ми изкара пиене от мазата. По-едрата 1/3-та прескочи до Чужденеция, по-кльощавата на хандбален мач. Мен ме мързи да повикам асансьора.
                        Наздраве!
                        Туй да те домързи да си вземеш пиячка,е сериозен недъг
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Тайзи Тянка яко се бори за първенството по мързел. Ного силен ход - мръзяло я да се спусне с асансора до избата. Мен пък ма мързи да излаза от там.
                          Това не е мързел, бре!!! Това леност.
                          Мечо

Коментар

Ахъъ. И друго си прифанал от византийците - на моменти такива едни засукани приказки ги редиш ...
                            https://www.youtube.com/watch?v=hg56e725LLk
                            Наздраве!
                            Че кои са византийците? Питай Русото. Паплач всякаква. Най-паче българи, кои се въртат около Цариграда, че пиене много чуждестранно. Наздраве за разнообразното пиене!

Коментар

Няма кой да ми изкара пиене от мазата. По-едрата 1/3-та прескочи до Чужденеция, по-кльощавата на хандбален мач. Мен ме мързи да повикам асансьора.
                              Наздраве!
                              Тайзи Тянка яко се бори за първенството по мързел. Ного силен ход - мръзяло я да се спусне с асансора до избата. Мен пък ма мързи да излаза от там.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                може да е грешно,ама ще пия едно тази вечер
                                Наздраве!

Мечо

Коментар

Working...
                                X