Никъде не пише, че не мое виртуална ракия с виртуална шопска салаДка. Сипете!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНещо шмекеруваш. Цяла вечер вчера пихте с Русото, а ний наобикаляхме залостената тема и точехме лиги. Кой тоя Соколов - от "Опасен чар" ли? Ми той много имена има. Не си ли гледал филма.
А СоКоЛоВ не го знаеш, щото си нов. Дълга тема е. Не ми се обсъжда. Не е от "Опасен чар" ама има афинитет към пернатите.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТ'ва вече не е форум! Тук цари някаква диктатура на модерацията. Вчера затвориха темата "Политика" щото ... не знам що? Казах на Птицата, че е СоКоЛ. Т'ва беше очевадно. Днес затвориха друга тема щот' била расистка. Тъй да е!
Ша си налея едно! Наздраве!
п.п. Не е първото!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пък ако пиеш сам у избата, може и интроверт да те пишем, а!?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Може и за меланхолия да мине. Отмечтах се.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това не е мързел, бре!!! Това леност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТ'ва вече не е форум! Тук цари някаква диктатура на модерацията. Вчера затвориха темата "Политика" щото ... не знам що? Казах на Птицата, че е СоКоЛ. Т'ва беше очевадно. Днес затвориха друга тема щот' била расистка. Тъй да е!
п.п. Не е първото!
Коментар
-
Т'ва вече не е форум! Тук цари някаква диктатура на модерацията. Вчера затвориха темата "Политика" щото ... не знам що? Казах на Птицата, че е СоКоЛ. Т'ва беше очевадно. Днес затвориха друга тема щот' била расистка. Тъй да е!
п.п. Не е първото!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Туй да те домързи да си вземеш пиячка,е сериозен недъг
Тцъ. На това му се вика твърд и праволинеен мързелПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Няма кой да ми изкара пиене от мазата. По-едрата 1/3-та прескочи до Чужденеция, по-кльощавата на хандбален мач. Мен ме мързи да повикам асансьора.
Наздраве!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТайзи Тянка яко се бори за първенството по мързел. Ного силен ход - мръзяло я да се спусне с асансора до избата. Мен пък ма мързи да излаза от там.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ахъъ. И друго си прифанал от византийците - на моменти такива едни засукани приказки ги редиш ...
https://www.youtube.com/watch?v=hg56e725LLk
Наздраве!
Коментар
-
Няма кой да ми изкара пиене от мазата. По-едрата 1/3-та прескочи до Чужденеция, по-кльощавата на хандбален мач. Мен ме мързи да повикам асансьора.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеможе да е грешно,ама ще пия едно тази вечер
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар