IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добра заран! Кютек ще пада днес.
    https://www.youtube.com/watch?v=zc1I70seg6s
    Успех за Кубрат!

Коментар

• Маемунчо, ко тоа? Не се отвара.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

маа им...( И се тропва по масата...)

Нека работят мамуните и те Човек да станат.....

пп Сега малко хилеш за моя сметка....Надписвам си бутилките по години и материал....Дюлева 2016... ( примерно..)

Но се сещам след време, че като ми даваше 9 л,, ми даде и литър първак....Да де, но аз се сещам след месеци....Разпределям от пластмасовите бутилки в стъклени и си пиша, пиша.... пия , пия и кът пийна направо се трупирам...
        Замислих се защо е таз неестествена слабост в кунките ми и се сетих ...- 75 градуса, както и да е разреждам с лед пак си е смъртница - и като алкохол и като материал ( въпреки преварката )

Наздраве за устойчивите !
        Чудя се що напоследък плетеш мисъл и краснопис, а то що си се върнал в първи клас на варенето и дестилирането. Ще те понижим до Първак, де втори път не може, що се трупирал от първия.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Днес напуснах произшествието много рано. Изнизах се като пръдня. Даже не ми дойде на акъла да пусна и хората да си ходят рано.
            Не ми се работеше бееееееееее

Наздраве!
            От 50 градусовата. Казват, че трябвало да се разрежда.
            Лъжат
            маа им...( И се тропва по масата...)

Нека работят мамуните и те Човек да станат.....

пп Сега малко хилеш за моя сметка....Надписвам си бутилките по години и материал....Дюлева 2016... ( примерно..)

Но се сещам след време, че като ми даваше 9 л,, ми даде и литър първак....Да де, но аз се сещам след месеци....Разпределям от пластмасовите бутилки в стъклени и си пиша, пиша.... пия , пия и кът пийна направо се трупирам...
            Замислих се защо е таз неестествена слабост в кунките ми и се сетих ...- 75 градуса, както и да е разреждам с лед пак си е смъртница - и като алкохол и като материал ( въпреки преварката )

Наздраве за устойчивите !

Коментар

• Днес напуснах произшествието много рано. Изнизах се като пръдня. Даже не ми дойде на акъла да пусна и хората да си ходят рано.
              Не ми се работеше бееееееееее

Наздраве!
              От 50 градусовата. Казват, че трябвало да се разрежда.
              Лъжат

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Убави диалози заформяхте вие двамата. Удоволствие беше човек да ви чете умнотиите.
                Наздраве!
                Ми, той не много умен щом се занимаваше с моите ръсеници. А това, че се връзваше на м..дерацията, съвсем го компрометира, та се прекръсти на Делчо, а пък от Флорида попадна на некъв смок, си рекох, що е пропил от мъка по Амстел-дамката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Гигов.
                  С най-големо прискърбие ти съопщаам, ЧЕ СИ АПСЕЛЮТНО ПРАФ !!!
                  Воистину НЕ МОА ДА рАзбера, ЩО така систематично и мазохистично, "екипа" на някога ценния сайт и фором, се самоубиха ???
                  Сложиха колектив тролове и организираха тотална цензура...
                  Резолтата е видим.
                  и на финала, подобриха "интерфейса"...
                  ЯЗЪК.
                  Да, останаха няколко "живи" дрогари. Не е малко, но все пак ЯЗЪК.
                  Коле, ща трябва да викаш поп да им чете един помен на Инвестор. Пък после ща се напием у Кръчмата.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Смока (Майк) в много неща е прав, но ги изказва в неприемлив вид. Речника му, както и на Импето, твърде цветист. Не знам последно кви ги е писал, но май пак ще се обиди на м..дерацията. Наздраве за умерения изказ!
                    Убави диалози заформяхте вие двамата. Удоволствие беше човек да ви чете умнотиите.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

С кого съм пил бе!?!?!? С Марандита? Аз с готвачки не пия! С изключение на жената, ама тя каква ли готвачка е?

А СоКоЛоВ не го знаеш, щото си нов. Дълга тема е. Не ми се обсъжда. Не е от "Опасен чар" ама има афинитет към пернатите.
                      Погледни по-надолу как коментирах изчезването на тема Политика. Не съм нов, но навремето не пишех във форума и следях само определени корпоративни теми и изявите на Импето в тема Престъпления и ромски дела. Пък на теб като ти спрат некоя тема идвай в ракиената, ама с почерпка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не думай! Хранех таквиз големи надежди Тракащия да викне en garde и да кръстоса шпага със Смока.
                        Наздраве!
                        Смока (Майк) в много неща е прав, но ги изказва в неприемлив вид. Речника му, както и на Импето, твърде цветист. Не знам последно кви ги е писал, но май пак ще се обиди на м..дерацията. Наздраве за умерения изказ!

Коментар

Т'ва вече не е форум!!
                          Гигов.
                          С най-големо прискърбие ти съопщаам, ЧЕ СИ АПСЕЛЮТНО ПРАФ !!!
                          Воистину НЕ МОА ДА рАзбера, ЩО така систематично и мазохистично, "екипа" на някога ценния сайт и фором, се самоубиха ???
                          Сложиха колектив тролове и организираха тотална цензура...
                          Резолтата е видим.
                          и на финала, подобриха "интерфейса"...
                          ЯЗЪК.
                          Да, останаха няколко "живи" дрогари. Не е малко, но все пак ЯЗЪК.
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

4и4е, тия педесе грама преди аперитива ли ги вземаш, или след? За дезинфекция ли или за затвърждаване на постигнатото?
                            Уфффф...
                            Аз пия за здрав сън а не за да се напоркам.....Днес се намръзнах и затова съм на високата доза....

Само камината ми липсва....Не знам дали ще се поотъпчат пътищата до Дивото, та да замириша на дим в неделя....

Наздраве и лека !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

В Кръчмата само чукането виртуално...Пояснявам за Тракащия, че пак ще ми вмени някакви други мисли....
                              (Значи ...става въпрос за звука от краткотрайния допир на кристалните чаши с честота около 10 К херца..)

Иначе ракийката е трепач....50 гр със салата зеле ( любимата на Емилио ) и 3 часа мъртвешки сън.....

Наздраве !
                              4и4е, тия педесе грама преди аперитива ли ги вземаш, или след? За дезинфекция ли или за затвърждаване на постигнатото?
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Никъде не пише, че не мое виртуална ракия с виртуална шопска салаДка. Сипете!!
                                В Кръчмата само чукането виртуално...Пояснявам за Тракащия, че пак ще ми вмени някакви други мисли....
                                (Значи ...става въпрос за звука от краткотрайния допир на кристалните чаши с честота около 10 К херца..)

Иначе ракийката е трепач....50 гр със салата зеле ( любимата на Емилио ) и 3 часа мъртвешки сън.....

Наздраве !

Коментар

X