Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз също не пия кайве - не ме кефи някакси. Има две неща, които много харесвам като аромат, но като вкус никога не опитвам - кафе и панаирджийски кюфтетаНаздраве!
П.С. Гледам, катилчето се появил, дали верно вече не е дъно на пазаря? Старите идаааааат. Но скоро ще преминавам на чай. Оказа се, че кафето не е в унисон с уртикарията на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Ставаме два алергена и му идваме в повече
Наздраве!Last edited by tnm; 05.11.2018, 16:13.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Да те светна, че и там да ме почнеш. Нееее, друг път, ама не знам кой.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И защо така!? Или и то някакви болежки ти провокира!? Много крехък ще дойдеш.
Наздраве!Наздраве!
П.С. Гледам, катилчето се появил, дали верно вече не е дъно на пазаря? Старите идаааааатNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
добрутру, дон Емилио.
то нали и змийската отрова е опасна но се ползва и за лекарство?! Ако тр. ще спираме и кайвенцетоЗа какво е противопоказно
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
И защо така!? Или и то някакви болежки ти провокира!? Много крехък ще дойдеш.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Да бе ,и тия дето пушат с кавето, живеели още по дълго !
Коментар
-
Наскоро някъде твърдяха, че тия, де пиели повече кафявата напитка, живеели по-дълго. Обезпокоително, ако не е реклама. Защото хич не го кусам. Трябва видя на хапчита дали го няма. Лифолизирана храна ли им викаха? Може и на концентрат. Кафено ликьорче, например. Или боза с кафе. Даже може я развия тая ниша на пазара. Да не ми крадете идеята, ей. Ма що ли ви открехвам?.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Наскоро някъде твърдяха, че тия, де пиели повече кафявата напитка, живеели по-дълго. Обезпокоително, ако не е реклама. Защото хич не го кусам. Трябва видя на хапчита дали го няма. Лифолизирана храна ли им викаха? Може и на концентрат. Кафено ликьорче, например. Или боза с кафе. Даже може я развия тая ниша на пазара. Да не ми крадете идеята, ей. Ма що ли ви открехвам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро,кафенцето ми било противопоказно,ама аз пак си пия,ръгам алкална и йонизирана вода и магнезий и си свиркам.
наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро,кафенцето ми било противопоказно,ама аз пак си пия,ръгам алкална и йонизирана вода и магнезий и си свиркам.
наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
наздраве!
то нали и змийската отрова е опасна но се ползва и за лекарство?! Ако тр. ще спираме и кайвенцетоЗа какво е противопоказно
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
У Чужденеция съм бре,нещо не стигнах до Еквадор
Без време земеделец станах ... то кво ли да станеш у Чужденеция
Ама живи и здрави да сме .... и ръкийка да има
Наздраве
Наздраве!
П.П. Това с мелбата май няма да ми се случи. Сега ще има да ми се оправдаваш с тежки и неотложни агроангажименти през лятото. Мое ли да си променя желанието на кана вино и пастърма /ако вече си се научил да я правиш като хората/?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Братчед, не мога да повярвам на очите си. Помислих, че канибалите у Еквадор са закусили с теб ... или тея от Чужденеция /щот разлика голяма аз не виждам/
Наздраве!,нещо не стигнах до Еквадор
Без време земеделец станах ... то кво ли да станеш у Чужденеция
Ама живи и здрави да сме .... и ръкийка да има
НаздравеСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар