If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бойко Борисов разбра, че пътят към приятелството с европейските лидери минава през стомаха. Затова е важно след работните срещи у нас гощавката да е с теле сукалче.Първи го опита Силвио ...
Ко ядете???
Аз не е ли драно......
Само брано не мога
И аз тъй.
В началото на лятото бях отървал шкембето, обувах си чорапите с пуфтене.
Минах на месо и пресни зеленчуци, без хляб. Сега съм само на месо и понякога сотирани картофи с домашна майонеза.
Нищо сладко. Сол - без ограничения (само морска).
Вечер пия 30-50 г ракия със сланина и туршия и поне 4 чаши вино.
Никакви безалкохолни. Само вода.
Свалих поне 8 кила. От шкембето почти нищо не остана. Коланът ми е на последната дупка и всички гащи ми висят.
Чувствам се като момченце.
Турих да съхнат едни разнообразни пастърми, след две -три седмици ще им обръщам внимание.
да пиеш червен пелин от еднолитров буркан е удовоствие големо, само искам да напомня че сега се пости!!! Може да се мези с пържени кореноплодни за здраве и берекет съответно
Пак ни изкара грешни! Това прасешкото от къф сорт кореноплод беше?
Добро утро !
Ти убаво си писал и описвал тва дет си танцил, но все пак и нещо трябва да се види....Щот ако нищо се не види в далечината, хвалбите не са достатъчни, за да предизвикат любопитството на дамите..
Честит първи сняг !
Ней така! Този танц си има двама шпецове. Не е моя изява. Ама трябваше направя клип, но се опасявах да не падне батерията. Инак за дамите много интригуващ танц.
да пиеш червен пелин от еднолитров буркан е удовоствие големо, само искам да напомня че сега се пости!!! Може да се мези с пържени кореноплодни за здраве и берекет съответно
Ъм чи то чаша-две червено може бре Наскоро разбрах, че миди, октоподи и колмари, без сряда и петък - тоже. Аз съм на твърд пост, ама може да разнообразя
Коментар