If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да пиеш червен пелин от еднолитров буркан е удовоствие големо, само искам да напомня че сега се пости!!! Може да се мези с пържени кореноплодни за здраве и берекет съответно
Ъм чи то чаша-две червено може бре Наскоро разбрах, че миди, октоподи и колмари, без сряда и петък - тоже. Аз съм на твърд пост, ама може да разнообразя
да пиеш червен пелин от еднолитров буркан е удовоствие големо, само искам да напомня че сега се пости!!! Може да се мези с пържени кореноплодни за здраве и берекет съответно
Знаем, знаем. Затуй хапваме прасита, дето са яли кореноплодни.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Ти убаво си писал и описвал тва дет си танцил, но все пак и нещо трябва да се види....Щот ако нищо се не види в далечината, хвалбите не са достатъчни, за да предизвикат любопитството на дамите..
Честит първи сняг !
То това си зависи и от нивото на любознателност на съответната дама.
Мечо
Писал съм, танц с черпак между краката, който ритмично се повдига чрез движения в колената.Трикът е в окачването. Но нещо снимката директно не се отваря. Сигурно трябва я фърля на сайт за снимки, ала съм благородно малограмотен и мръзелив. В конкурентност съм ти, олежала се девойко смугла.
Добро утро !
Ти убаво си писал и описвал тва дет си танцил, но все пак и нещо трябва да се види....Щот ако нищо се не види в далечината, хвалбите не са достатъчни, за да предизвикат любопитството на дамите..
Писал съм, танц с черпак между краката, който ритмично се повдига чрез движения в колената.Трикът е в окачването. Но нещо снимката директно не се отваря. Сигурно трябва я фърля на сайт за снимки, ала съм благородно малограмотен имръзелив. В конкурентност съм ти, олежала се девойко смугла.
Надай се. Международната единица за мързел е 1tnm.
Наздраве!
Мечо
П.П. На форумът му се губят няколко цвята от дъгата. Молим организаторите да се вземат у ръце и да оправят тоз пропуск!
П.П.П. УжасТ /емотиконите за нищо не стават/
Писал съм, танц с черпак между краката, който ритмично се повдига чрез движения в колената.Трикът е в окачването. Но нещо снимката директно не се отваря. Сигурно трябва я фърля на сайт за снимки, ала съм благородно малограмотен и мръзелив. В конкурентност съм ти, олежала се девойко смугла.
Коментар