Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеда пиеш червен пелин от еднолитров буркан е удовоствие големо, само искам да напомня че сега се пости!!! Може да се мези с пържени кореноплодниза здраве и берекет съответно
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
То това си зависи и от нивото на любознателност на съответната дама.
И да си играят кът Маша с мечока......
.https://www.youtube.com/watch?v=7guS5DH4l7wLast edited by 4i40; 28.11.2016, 22:31.
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Ти убаво си писал и описвал тва дет си танцил, но все пак и нещо трябва да се види....Щот ако нищо се не види в далечината, хвалбите не са достатъчни, за да предизвикат любопитството на дамите..
Честит първи сняг !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Хапвай, пийвай и леж на кълка, кат древен римлянин, па може и да се доближиш до мойте резултати.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Писал съм, танц с черпак между краката, който ритмично се повдига чрез движения в колената.Трикът е в окачването. Но нещо снимката директно не се отваря. Сигурно трябва я фърля на сайт за снимки, ала съм благородно малограмотен и мръзелив. В конкурентност съм ти, олежала се девойко смугла.
Ти убаво си писал и описвал тва дет си танцил, но все пак и нещо трябва да се види....Щот ако нищо се не види в далечината, хвалбите не са достатъчни, за да предизвикат любопитството на дамите..
Честит първи сняг !
Коментар
� -
Надай се. Международната единица за мързел е 1tnm.
Наздраве!
https://www.youtube.com/watch?v=HCWUYuUpfJg
Коментар
� -
Надай се. Международната единица за мързел е 1tnm.
Наздраве!
http://www.topactualno.com/wp-conten...2/sirenki6.jpg
За тнм нищо няма.Last edited by Trakatrak'; 28.11.2016, 20:56.
Коментар
� -
Писал съм, танц с черпак между краката, който ритмично се повдига чрез движения в колената.Трикът е в окачването. Но нещо снимката директно не се отваря. Сигурно трябва я фърля на сайт за снимки, ала съм благородно малограмотен имръзелив. В конкурентност съм ти, олежала се девойко смугла.
Мечо
Коментар
� -
Ко туй, че малко и се не види!?
Наздраве!
П.П. На форумът му се губят няколко цвята от дъгата. Молим организаторите да се вземат у ръце и да оправят тоз пропуск!
П.П.П. УжасТ /емотиконите за нищо не стават/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТанец със саби, пардон, с черпаци.
Наздраве!
П.П. На форумът му се губят няколко цвята от дъгата. Молим организаторите да се вземат у ръце и да оправят тоз пропуск!
П.П.П. УжасТ /емотиконите за нищо не стават/Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениедобро утро.
гледам и розовичко има вече у форума-чудна циганийка стана
Коментар
�
Коментар