Нещо не го отваря като хората. Иначе черпаците са конвенционални, готварски. А юнаците, повдигащи черпаците, бая са почерпени.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТанц със саби, пардон, с черпаци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВчера беше уникално време по планините...Слънце, топло...Цял ден горя камина и печка и пак не достигна външната температура....
Тракащия, какъв винфест в Искрец бре ? Откъде производители и вино в планината ? Там само бистра вода с люта ракия се жули !
Наздраве !
пп Снощи бях на кръчма и след цял ден копане и направо се заклах....Главата ми я няма таз сутрин......
Коментар
-
Вчера беше уникално време по планините...Слънце, топло...Цял ден горя камина и печка и пак не достигна външната температура....
Тракащия, какъв винфест в Искрец бре ? Откъде производители и вино в планината ? Там само бистра вода с люта ракия се жули !
Наздраве !
пп Снощи бях на кръчма след цял ден копане и направо се заклах....Главата ми я няма таз сутрин......Last edited by 4i40; 27.11.2016, 11:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОправили са форумчето
Ае наздраве!!!
Коментар
Коментар