Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
......
Що таквиз работи пишеш за мен бре ...? Срама нямаш ли от белите ми ( си ) коси....
Аз съм безобиден кът пърхащо колибри, ти за орел - грабител на невинни деца ме представяш....
Тракаща му работа.....
Наздраве !
пп Кво му е на снимката на детето....младо, русичко, горещо му е и затова само по потниче оди..... да го съжали човек и да го на_метне....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Арис, кога ще седнем на една маса, ако си такава, каквато си на снимката? Тцъ, едва ли ще си. Ма, все пак фнимавай, че тука има едно Чиче, налита наред.
Що таквиз работи пишеш за мен бре ...? Срама нямаш ли от белите ми ( си ) коси....
Аз съм безобиден кът пърхащо колибри, ти за орел - грабител на невинни деца ме представяш....
Тракаща му работа.....
Наздраве !
пп Кво му е на снимката на детето....младо, русичко, горещо му е и затова само по потниче оди..... да го съжали човек и да го на_метне....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aris Разгледай мнениеНаздраве!!!
Коментар
-
Навремето пеех "Целувката на Ана" със следния изчанчен текст:
Да бях аз някой чародей, чешмичка бих направил
и вино щеше да се лей, дано не ме забравят. 2
Не бих желал дори и щерка на султана
пред чучура на моята чешма засмяна.
Ех, славни времена бяха! А чешмичката други я направиха:
Last edited by Trakatrak'; 07.03.2017, 19:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не, бре!!! Дедо имал некакъв у района, та са му от наследство. Така съм чувала.
Наздраве!
Коментар
-
Нищо в неприличие съм не писал. Кой кви имоти има и дали са с крадени пари, не мога да знам. Да пием за това прокуратурата да си върши работата, та да разбираме от пресата кой, къде, какво откраднал.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Той май някакви имоти по тревненско имаше!?
Наздраве!
П.П. Ща изтрий модературата зарад неприлично предложение
Коментар
-
Гълтай там, стига се правила на просветена.
П.п. Вчера те гледам, обърнала си Прас-Прес и се правиш, че може четеш. Требва ти пратя Крас-Прас-Прес щото се чете наопаки. Каквото казал патрона наобратно се разбира.
Наздраве!
П.П. Ща изтрий модературата зарад неприлично предложениеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мое ли по-кратки наздравици, щот за тез влагам усилия да ги осмисля. Пък аз мразя усилията.
Наздраве!
П.п. Вчера те гледам, обърнала си Прас-Прес и се правиш, че може четеш. Требва ти пратя Крас-Прас-Прес щото се чете наопаки. Каквото казал патрона наобратно се разбира.
Коментар
-
Жизнерадостната простотия е сламата към глината (мезето) и водата (алкоола) с кои се съгражда килнатото здание на веселбата. Ама, трябва да отличаваш доброплодната простота от злотворната простотия. Наздраве за пълноценните веселби изпълнени с първична разтвореност на душата и изтънчена дебелашко-комична простащина.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Анджък де,възпитан съм да не се примирявам,а простотията я ненавиждам и не виждам как ще съжителстваме с нея.
Отделно циганизацията. ..,абе дай да не влизаме в подробности,че вдигам кръвно.
Чиче,нема драми,аз съм позитивен човек.
Наздраве.
Коментар
Коментар