If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато си прав, много си прав! Фланелка вместо рокличка, може и риза. Само да не сложи килоти отдолу. Ма, таз другарка да не е холандската престолнина, случайно. Хм, че кой ми я пробутваше за следващата среща на форума седна до нея, не мога си спомна. Ми с това потниче-рокличка не мога си видя чашата. Трагееедия!
Що таквиз работи пишеш за мен бре ...? Срама нямаш ли от белите ми ( си ) коси....
Аз съм безобиден кът пърхащо колибри, ти за орел - грабител на невинни деца ме представяш....
Тракаща му работа.....
Наздраве !
пп Кво му е на снимката на детето....младо, русичко, горещо му е и затова само по потниче оди..... да го съжали човек и да го на_метне....
Ма, аз писах, че с чашка налиташ да намериш компания. Ти какво си помисли? Тцъ, тцъ, тцъ, май е това каквото си помислих. Може ли такова нещо... на стари години... Остави тез работи на мен. Моите коси черни още. За теб оная красавица с чаша пред чешмата. Черпа!
Арис, кога ще седнем на една маса, ако си такава, каквато си на снимката? Тцъ, едва ли ще си. Ма, все пак фнимавай, че тука има едно Чиче, налита наред.
......
Що таквиз работи пишеш за мен бре ...? Срама нямаш ли от белите ми ( си ) коси....
Аз съм безобиден кът пърхащо колибри, ти за орел - грабител на невинни деца ме представяш....
Тракаща му работа.....
Наздраве !
пп Кво му е на снимката на детето....младо, русичко, горещо му е и затова само по потниче оди..... да го съжали човек и да го на_метне....
Арис, кога ще седнем на една маса, ако си такава, каквато си на снимката? Тцъ, едва ли ще си. Ма, все пак фнимавай, че тука има едно Чиче, налита наред.
Коментар