Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
И аз имах подобни преживявания като на Груйо,реших да почета трети март на ол инклузив и спа почивка-УЖАС!!!
Простотията е селянията е взела застрашителни размери,то е свинщина,като не видели,по едно време взех да си мисля,че аз не съм нормален....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ко рече..?
Сок от бъз и спаначени кюфтета...
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Са прежалим на няколко кани вино и тава свински пържоли ...
Наздраве!
Сок от бъз и спаначени кюфтета...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Мрачен, дъждовен, но ще го ручаме....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеTъйцък, прибрах сеи и май скоро няма да излизам от София Да си споделя и одисеята, все едно съм в бг-татко или нещо от сорта. Та тръгнахме значи в посока любимия на бате Пешо Северозапад, по-конкретно Плевенско, че не бях стъпвал от години, а имах много хубави спомени, пък и свещичка да запаля на роднини, които винаги ще нося в сърцето си.
Задръствания в пвтък по обяд - километрични (затворили 2 тунела за ремонти и организация- кръгла нула. Не разбирам, при положение че има забрана за тирове, защо онези дебелите момченца с нашивките, дето се крият по шубраците, не ги спираха и отклоняваха. Ми сори, Герджиков, ама Тиквата определено се справяше по-добре в такива случаи. В тунелите пак хаос - уж с три лени е платното, а се ползват една вляво и една вдясно, средната е разделителна и неизползваема. Ами да видят как става по пътя след Владая и как се разделя лента на 2, като имаш двоен път в натоварената посока. Въобще, сегашното служевно и избралият го Гумен Крадев (гласувал съм за него от зор, сер да не е Тетка) са доста зле откъм справяне с проблемите.
Стугнахме с около час закъснение, децата помрънкаха, но те са душички и се справиха някакси. Селото - ами как да кажа, нищо хубаво почти не е останало, а има хора, към 1000 човека е, беше 2 000 преди 20-на години и пълно с деца, сега деца много не се виждаха, освен тъмнозелени. Викам си, ще се оправим, поне чистота и тишина има. Има, ама друг път - едните съседи решиха да горят пластмаса, а другите - мокра трева и се почувствах точно като в София. А след това пък някакъв друг съсед реши да празува РД от обяд та докъм 4-5 сутринта с музика на макс и стана весело (това се повтори и следвата вечер). Сутринта пък някакви дечица набичиха и те уредбите на макса да си слушат техните парчета и почивката утече в канала...
Та явно селянията вече е в главоломни нива и бг селото е тотално чао - трябва да си бесен дивак, за да оцелееш. Ако отида някога пак, или ще трябва да влизам в криминалните хроники, или ще подлудявам местната милиция със звънене. Жалко, а беше толкова китно село
За финал - няка кажа и хубавото нещо - майка ми извела децата с количката, а някакво момче от селото я гонило 200 метра, за да ѝ даде 2 лева за децата. Бездетно момчето, но кандидатствало за приемен родител и дано го одобрят. Не го понзвам, май не сме роднини, но така ме трогна - явно все пак България и доброто в нея са живи. Дано на това момче му се случи всичко най-дборо в живота, а тези 2 лева ще си ги запазя като най-скъп дар за децата, редом до офицерската сабя на прадядо им. Дано има повече хора с такива огромни сърца като това момче (убеден съм, че няма 5 лева да се услихне, но е заделило за децата), а на майка ми съм дал наставления, като го одобрят за приемен родител, да купи голям подарък и да занесе!!!
Ох, насълзиха ми се очите, а се старая да съм безчувствен. Наздаве за доброто, нека винаги го има, на останалите простотии - майната им!
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието Y- хромозомата му от плевенско. Ама като ходи преди няколко години по бащини си имоти са потопи в дълбока печал и оттогава кракът му не е стъпвал там. То и не са останали роднини в него хабитат - всичко се е изнесло навремето кой в Голямо Село, кой у РусИ, кой по китна Чужденеция ...
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Подъл Чиче, обеща да работи на къра по 12 часа на ден, в сравнение с които. моите час, два изглеждаха бледа работа. Ама той си седи в столнината, докато на мен ми черней. Да пием винаги да има с кого успокоително да се съизмерваме!
И писа трудове в Политиката и Историята, нали ?
И зъбобол лекува върху юбилярка, нали ?
Наздраве !
пп Гледам си загубил две червени нашивки ....Щях да протестирам официално пред модито, но все още не ми е ясна методиката на награждаването....Давам две от моите...Last edited by 4i40; 06.03.2017, 14:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Само да вметна, че училището, не е 42, а 133-то... МОЕТО училище !!!
Достоен възпитаник на това школо си, Коле !
Да почерпиш !
Наздраве !
Коментар
-
Мрачен, дъждовен, но ще го ручаме....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеTъйцък, прибрах сеи и май скоро няма да излизам от София Да си споделя и одисеята, все едно съм в бг-татко или нещо от сорта. Та тръгнахме значи в посока любимия на бате Пешо Северозапад, по-конкретно Плевенско, че не бях стъпвал от години, а имах много хубави спомени, пък и свещичка да запаля на роднини, които винаги ще нося в сърцето си.
Задръствания в пвтък по обяд - километрични (затворили 2 тунела за ремонти и организация- кръгла нула. Не разбирам, при положение че има забрана за тирове, защо онези дебелите момченца с нашивките, дето се крият по шубраците, не ги спираха и отклоняваха. Ми сори, Герджиков, ама Тиквата определено се справяше по-добре в такива случаи. В тунелите пак хаос - уж с три лени е платното, а се ползват една вляво и една вдясно, средната е разделителна и неизползваема. Ами да видят как става по пътя след Владая и как се разделя лента на 2, като имаш двоен път в натоварената посока. Въобще, сегашното служевно и избралият го Гумен Крадев (гласувал съм за него от зор, сер да не е Тетка) са доста зле откъм справяне с проблемите.
Стугнахме с около час закъснение, децата помрънкаха, но те са душички и се справиха някакси. Селото - ами как да кажа, нищо хубаво почти не е останало, а има хора, към 1000 човека е, беше 2 000 преди 20-на години и пълно с деца, сега деца много не се виждаха, освен тъмнозелени. Викам си, ще се оправим, поне чистота и тишина има. Има, ама друг път - едните съседи решиха да горят пластмаса, а другите - мокра трева и се почувствах точно като в София. А след това пък някакъв друг съсед реши да празува РД от обяд та докъм 4-5 сутринта с музика на макс и стана весело (това се повтори и следвата вечер). Сутринта пък някакви дечица набичиха и те уредбите на макса да си слушат техните парчета и почивката утече в канала...
Та явно селянията вече е в главоломни нива и бг селото е тотално чао - трябва да си бесен дивак, за да оцелееш. Ако отида някога пак, или ще трябва да влизам в криминалните хроники, или ще подлудявам местната милиция със звънене. Жалко, а беше толкова китно село
За финал - няка кажа и хубавото нещо - майка ми извела децата с количката, а някакво момче от селото я гонило 200 метра, за да ѝ даде 2 лева за децата. Бездетно момчето, но кандидатствало за приемен родител и дано го одобрят. Не го понзвам, май не сме роднини, но така ме трогна - явно все пак България и доброто в нея са живи. Дано на това момче му се случи всичко най-дборо в живота, а тези 2 лева ще си ги запазя като най-скъп дар за децата, редом до офицерската сабя на прадядо им. Дано има повече хора с такива огромни сърца като това момче (убеден съм, че няма 5 лева да се услихне, но е заделило за децата), а на майка ми съм дал наставления, като го одобрят за приемен родител, да купи голям подарък и да занесе!!!
Ох, насълзиха ми се очите, а се старая да съм безчувствен. Наздаве за доброто, нека винаги го има, на останалите простотии - майната им!Life won't wait for you.
Коментар
-
Честит празник !
Вчера учителките от 42 у-ще " Пушкин " , са извели първолаците до паметника на "Цар Освободител", строили са ги в редичка и вперили решителни детски погледи към парламента са цитирали " Аз съм БЪЛГАРЧЕ "....!!!
ХВАЛА !!! ХВАЛА !!! ХВАЛА !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Tъйцък, прибрах сеи и май скоро няма да излизам от София Да си споделя и одисеята, все едно съм в бг-татко или нещо от сорта. Та тръгнахме значи в посока любимия на бате Пешо Северозапад, по-конкретно Плевенско, че не бях стъпвал от години, а имах много хубави спомени, пък и свещичка да запаля на роднини, които винаги ще нося в сърцето си.
Ох, насълзиха ми се очите, а се старая да съм безчувствен. Наздаве за доброто, нека винаги го има, на останалите простотии - майната им!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар