If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо в неприличие съм не писал. Кой кви имоти има и дали са с крадени пари, не мога да знам. Да пием за това прокуратурата да си върши работата, та да разбираме от пресата кой, къде, какво откраднал.
Не, бре!!! Дедо имал некакъв у района, та са му от наследство. Така съм чувала.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Той май някакви имоти по тревненско имаше!?
Наздраве!
П.П. Ща изтрий модературата зарад неприлично предложение
Нищо в неприличие съм не писал. Кой кви имоти има и дали са с крадени пари, не мога да знам. Да пием за това прокуратурата да си върши работата, та да разбираме от пресата кой, къде, какво откраднал.
Гълтай там, стига се правила на просветена.
П.п. Вчера те гледам, обърнала си Прас-Прес и се правиш, че може четеш. Требва ти пратя Крас-Прас-Прес щото се чете наопаки. Каквото казал патрона наобратно се разбира.
Той май някакви имоти по тревненско имаше!?
Наздраве!
П.П. Ща изтрий модературата зарад неприлично предложение
Мечо
Мое ли по-кратки наздравици, щот за тез влагам усилия да ги осмисля. Пък аз мразя усилията.
Наздраве!
Гълтай там, стига се правила на просветена.
П.п. Вчера те гледам, обърнала си Прас-Прес и се правиш, че може четеш. Требва ти пратя Крас-Прас-Прес щото се чете наопаки. Каквото казал патрона наобратно се разбира.
Жизнерадостната простотия е сламата към глината (мезето) и водата (алкоола) с кои се съгражда килнатото здание на веселбата. Ама, трябва да отличаваш доброплодната простота от злотворната простотия. Наздраве за пълноценните веселби изпълнени с първична разтвореност на душата и изтънчена дебелашко-комична простащина.
Мое ли по-кратки наздравици, щот за тез влагам усилия да ги осмисля. Пък аз мразя усилията.
Наздраве!
Мечо
Анджък де,възпитан съм да не се примирявам,а простотията я ненавиждам и не виждам как ще съжителстваме с нея.
Отделно циганизацията. ..,абе дай да не влизаме в подробности,че вдигам кръвно.
Чиче,нема драми,аз съм позитивен човек.
Наздраве.
Жизнерадостната простотия е сламата към глината (мезето) и водата (алкоола) с кои се съгражда килнатото здание на веселбата. Ама, трябва да отличаваш доброплодната простота от злотворната простотия. Наздраве за пълноценните веселби изпълнени с първична разтвореност на душата и изтънчена дебелашко-комична простащина.
Въпрос на мироглед, възпитание и личен избор...
НО, айде да не разваляме консумацията със словесни полюции...
Анджък де,възпитан съм да не се примирявам,а простотията я ненавиждам и не виждам как ще съжителстваме с нея.
Отделно циганизацията. ..,абе дай да не влизаме в подробности,че вдигам кръвно.
Чиче,нема драми,аз съм позитивен човек.
Наздраве.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар