Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Нищо му няма...Само простатата го алармира катъ вечер....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Вадя най-качествена, бистра, ароматна. Събирам я в делва и шти я изпратя се препираш както в Древний Рим.
Ама ти си я дръж, да я използваш, ако ти свърши препарата за пране. Нали в древний Рим са я ползвали наместо сапун, че и данъци за това са налагали. Щото както е известно - Pecunia non oletПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Маниии, той болен с нарушени физиологични процеси и биохимия. Земе зорлем да умори китката.
Наздраве!
Коментар
-
Маниии, той болен с нарушени физиологични процеси и биохимия. Земе зорлем да умори китката.
Наздраве!
Коментар
-
Хммм, и какво ще рече туй!?
П.П. Глицинията обича неутрално или леко кисело pH на почвата инак не расте. Сватът да та открехне по химия, че мъ мързи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да я опикава през седмица....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Хммм, и какво ще рече туй!?
П.П. Глицинията обича неутрално или леко кисело pH на почвата инак не расте. Сватът да та открехне по химия, че мъ мързи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКаке, аз съм засадил една такава вистерия, но от две години едвам към 50 см. Твойта не съм сигурен дали ще се прихване. А ти защо така настоятелна? Поради сходство на името с характера ли?Наздраве да си намерим сродните души дори сред храсталаците!
П.П. Глицинията обича неутрално или леко кисело pH на почвата инак не расте. Сватът да та открехне по химия, че мъ мързи.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеноо романтично кака,бравус,сега може ли едно Каве?
Ама е от Колето, аз само ще ти налея. Дан помислиш, че аз черпя!!!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ся, и аз да разкажа.
Понякога, кога ме облей щастието да разхождам надвечер дебелото псе, хващам пътя и отивам далеч, по крайните квартали. Там навремето е имало имоти с къщи и китни градини. Сега всичко изоставено, защото местата са били отчуждени с цел строеж на блокове.
Дивотията бавно е настъпвала с годините и плодните дървета и цветята са ги превзели джанки, салкъми, къпина и папрат. Змии и гущери пълзят по старите зидове, а вечерния покой се нарушава от чуруликането на птиците.
В един такъв имот миналата пролет видях глициния, отрупана с цветове, полюшвани от лекия ветрец - далечен спомен от някогашно присъствие на хора с усет към природните красоти ... Самотата на цветното петно беше поразителна на фона на всички трънаци и камъни.
Преди няколко дни дебелото псе пак беше моя отговорност и отидохме на разходка там. Забелязах раздвижване - големи камиони бяха започвали да насипват пръст, вероятно теренът щеше да става депо за пръста от изкупите на обходния път.
В главата ми проблесна светкавица. Прибрах се у къщи и рекох на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, дето ми се струва, че има нужда от раздвижване. Той не бе твърде склонен да ми повярва, ама аз кога искам, мога съм твърде убедителна.
След като му се заклех, че никой няма да повика "нашата полиция ни пази" и че едва ли някой ще да прояви претенции към "къпината", която вадим, навих да сложи правата лопата у жипа и отидохме да изкопаем лианата.
По-едрата 1/3- та пълноправен член виден представител на Чужденеция - копането му е заложено у гените, много работи, трудно се изморява. Обаче балканджийския кирпич, облагороден с доволно количество камъне му пречупи трудовия ентусиазъм. С почуда установи, че му трябва кирка, по той няма такава. Страшно се разочарова, дето не може да изпълни това мое малко желание. Хмм, да.
Та, щот ми се видя твърде разстроен по едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията се зачудих, как да му върна доброто настроение. И като ми се обади вчера един приятел да ми честите празника, пък той командва една камара строителна техника, веднага се присетих какъв подарък да му поискам. Рекох му да ми прати едно багерче, с не много голяма кофа, та да не бием на очи и така по-рано, ако може. Приятелят сам дойде с един Caterpillar и след 15 минутна ювелирна акция, растението беше изръсено пред единия ни гараж.
Завих то с влажни парцали и го скрих, а в събота смятан да направя богат снимков материал на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, кога му увисне мандулата, като му покажа каква работа съм му нагласила за почивните дни. Той, милият, беше решил, че се отървал.
Наздраве!
Last edited by tnm; 09.03.2017, 13:25.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеMorgen
Каве мола
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Имам майстор на вилата, но мгновено го изоставам и ходам ти пала свещичка за здраве на черковата дано се спре болестния процес, щото ще продължиш да черпаваш и ше легнеш охтичава от задъхване и запотяване от психическото пренапрежение и от лишения от месни продукти сервирани на сътрапезниците. Пази се, ей, един път годишно стига! Да пием за това всеки да си знае мярката на поносимост на черпене - да дава и да приема! Ох!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар